SK-purku osaksi Purkupiha Groupia - Purkupiha

Tiedote 9.5.2018

Purkupiha Group kasvaa ostamalla SK-purku Oy:n liiketoiminnan

Massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha Group kasvaa ostamalla SK-Purku Oy:n liiketoiminnan. Järjestelyllä konserni vahvistaa massiivipurkuliiketoimintaansa erityisesti Itä-Suomen alueella. SK-Purku Oy:n perustaja ja omistaja Santeri Karell jatkaa merkittävässä operatiivisessa roolissa ja tulee Purkupiha Groupin omistajaksi.

Purkupiha Group muodostettiin joulukuussa 2017, kun Purkupiha Oy ja Dammega Oy yhdistyivät ja Sentica lähti tukemaan uuden konsernin kasvua. Konserni rakennettiin kolmen keskeisin liiketoiminta-alueen ympärille, jotka ovat massiivipurkaminen, haitta-ainepurkaminen ja kierrättäminen. Ostamalla SK-Purku Oy:n liiketoiminnan konserni vahvistaa liiketoimintaansa massiivipurkamisessa.

SK-Purku Oy on kokonaispurku-urakoihin erikoistunut yhtiö, jonka Santeri Karell perusti vuonna 2007. Yhtiö toimii pääasiassa Etelä-Suomessa, ja sen kotipaikka on Lappeenrannassa. Viimeksi päättyneellä tilikaudella yhtiön liikevaihto ylitti 3,5 miljoonaa euroa.

”Uskon vahvasti Purkupiha Groupin kasvusuunnitelmiin, ja tulemme innolla vahvistamaan konsernin massiivipurkuliiketoimintoja. Meillä on jo aiemmin ollut Purkupihan kanssa yhteisiä työmaita, ja liiketoimintojen yhdistäminen tuntuukin luontevalta jatkeelta tälle yhteistyölle”, kommentoi järjestelyyn tyytyväinen Karell.

”SK-Purku tunnetaan luotettavana ja osaavana kokonaispurku-urakoiden suorittajana. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Santeri Karellin ja kaikki SK-Purun rautaiset ammattilaiset mukaan joukkoomme, joka toteuttaa kunnianhimoista kasvustrategiaa”, sanoo Purkupiha Groupin toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen. ”SK-Purun liiketoiminnan kauppa on ensimmäinen, muttei varmastikaan viimeinen yritysjärjestely, joka toteutetaan osana tätä strategiaa”, hän jatkaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen, Purkupiha Group
P. 040 551 0391
kari@purkupiha.fi

Toimitusjohtaja Santeri Karell, SK-Purku
P. 040 594 7591
santeri.karell@sk-purku.fi

Sijoitusjohtaja Timo Sarkki, Sentica
P. 040 744 6252
timo.sarkki@sentica.fi

Purkupiha Group on suomalainen vuonna 2017 muodostettu massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä kierrättämiseen erikoistunut konserni, jonka suurimpia asiakkaita ovat rakennusalan johtavat yhtiöt. www.purkupiha.fi, www.dammega.fi

SK-Purku Oy on suomalainen vuonna 2007 perustettu kokonaispurku-urakoihin erikoistunut yhtiö.
www.sk-purku.fi

Sentica Partners Oy on riippumaton kotimainen pääomasijoittaja, joka keskittyy keskisuurten ja pienten kotimaisten yritysten omistamiseen sekä aktiiviseen kehittämiseen. Sentica hallinnoi yhteensä noin 480 miljoonan euron pääomia, ja sijoittajina ovat pääasiallisesti suomalaiset institutionaaliset sijoittajat sekä eturivin eurooppalaiset rahastojen rahastot. www.sentica.fi

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö