Dammega Oy - Peabin kokemuksia meistä - Purkupiha


Rakennusyhtiö PEAB toimii Helsingin Munkkivuoressa sijaitsevan linjasaneerauskohteen pääurakoitsijana. Kohteen purkutöistä vastaa haitta-aineisiin erikoistunut Dammega Oy. Dammegan valinta oli helppo, sillä he olivat osoittautuneet luotettaviksi ja ammattitaitoisiksi jo aiemmissa yhteisissä projekteissa.

Parhaillaan noin puolivälissä oleva linjasaneerausurakka Helsingin Ulvilantiellä ei ole ollut mittakaavaltaan pienimmästä päästä. Kiinteistöissä on yhteensä 470 asuntoa ja siihen liiketilat päälle. Projekti on kuitenkin sujunut Dammega Oyn suorittamien purkutöiden suhteen aikataulussa.

– Linjasaneerauksiin liittyy melkein aina yllätyksiä, mutta Dammega on ollut valmis auttamaan. Heillä on ollut resursseja hoitaa tänne lisää työvoimaa tarvittaessa ja työt etenevät täällä jouhevasti, kohteen vastaava työnjohtaja Tiia Sorsa PEABilta selvittää.

Toimintavarmuus ja aikataulussa pysyminen ovat urakoissa tärkeää, sillä myöhästyminen vaikuttaa tietysti urakan seuraaviin vaiheisiin.

–Tässä on tullut jonkin verran lisäpurkuja, mutta aikataulut eivät ole Dammegan hyvän resurssinhallinnan ansiosta venyneet. Voimme luottaa Dammegaan ja heidän joustavuuteen, ja se on tärkeintä, PEABin työpäällikkö Juho Vainikka lisää.

Dammega helpottaa työnjohdon työtä

Dammega hoitaa kohteessa asbestipurut, linjasaneerauksiin liittyvät normaalit purkutyöt, suojaukset sekä myös timanttiporauksia. Sekä Vainikalla että Sorsalla on ollut aiempaa kokemusta Dammegasta yhteistyökumppanina. Valinta tämänkin kohteen purkutöiden hoitajaksi oli siis helppo.

– Dammega on haitta-aineisiin erikoistunut urakoitsija ja heillä on monen vuoden kokemus linjasaneerauksista. Oli helppo tehdä sopimus heidän kanssaan, sillä he ovat tuttuja, luotettavia tekijöitä, joista meillä on vuosien varrelta hyvät kokemukset. Dammegassa kohtasivat hinta, kokemus ja luotettavuus. Valinta oli helppo, Vainikka toteaa.

­– Heidän ammattitaitonsa näkyy siinä, ettei meidän työnjohtajamme tarvitse olla auttamassa heitä. On myös hyvä, että haitta-ainepuruissa dokumentaatio tulee automaattisesti eikä niitä tarvitse erikseen pyytää. Se helpottaa omaa työtä, Sorsa lisää.

Hyvä resurssinhallinta ja luotettavuus

Kaksikko suosittelee Dammegaa niin suurempiin kuin pienempiinkin kohteisiin.

– Jos yhteistyö ei toimisi niin hyvin kuin nyt, se vaatisi enemmän meidän työnjohdoltamme. Se taas olisi jostain muusta työstä pois tai merkitsisi pidempiä työpäiviä. Heillä on hyvä resurssinhallinta ja luotettavuus, suosittelen heitä ehdottomasti, Sorsa summaa.

– Homma toimii hyvin ja olemme saaneet mitä olemme tilanneet. He ovat luotettava ja osaava tekijä erityisesti haitta-aineissa liittyvissä urakoissa, Vainikka päättää.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö