Purkupiha - Wania Racingin kokemuksia Demorockista - Purkupiha

 

Wania Racing -yrittäjät: ”Meitä tyytyväisempiä asiakkaita ei voi tällä hetkellä olla”

Pirkanmaalla Siurossa sijaitseva ravihevostalli Wania Racing Oy rakentaa parhaillaan treenirataa, jonka pohjana on käytetty Purkupiha Oy:n toimittamaa ja murskaamaa betonimursketta. Wania Racingin yrittäjäpari Tommi Hietala ja Riina Rekilä pitävät betonimursketta oivana pohjana treeniradalle, sillä routimaton materiaali mahdollistaa ympärivuotisen treenaamisen.

Hevoseläinlääkäri Riina Rekilä ja tarjouslaskijana työskentelevä Tommi Hietala perustivat Wania Racing Oy:n Siuroon keväällä 2018. Wania Racingin toimintaan lukeutuu eläinlääkäritoimintaa, hevoskasvatusta sekä ravivalmennusta. Jotta yritystoimintaa voisi pyörittää ympäri vuoden, täytyy treeniolosuhteisiin panostaa. Parhaillaan tontille rakentuukin reilun kilometrin mittainen mäkitreenirata, jonka pohjana käytetään Purkupiha Oy:n purkukohteesta suoraan tilalle toimittamaa betonimursketta.
– Purkupihan 0/45-millinen betonimurske sopii meidän käyttöömme erittäin hyvin. Betonimurskeesta saamme pohjan, joka jyrätään ja tasoitetaan ja jonka päälle vielä ajetaan pehmeä pinta. Se saadaan kovetettua niin kovaksi, ettei pohjasta nouse irtokiviä pintakerroksiin ja hevosten on hyvä juosta siinä. Luonnonkivi ei oikein sovellu tähän tarkoitukseen, sillä siitä nousee isompia kiviä pintaan varsinkin keväällä, Hietala perustelee.

Uuden radan routimattomuus onkin ehdottoman tärkeää Wania Racingille.

– Meille on tärkeää, että voimme treenata ympäri vuoden. Betonimurske on mahdollista pitää myös talvella sulana, ja se on ollut koko homman edellytys. On tärkeää, ettei toiminta keskeydy kylminä talvikuukausina. Hommat voisivat muuten keskeytyä kelirikkoajaksi moneksi kuukaudeksi, Hietala huomauttaa.

– Tähtäämme huipulle ja jotta hevosia voi valmentaa ympäri vuoden, kaiken edellytys on hyvät valmennuspaikat, Rekilä jatkaa.

Suoraan lähistöltä purkukohteesta maanrakennuskohteeseen

Purkupihan toimittama betonimurske ajetaan suoraan tallille Tampereella puretusta purkukohteesta. Materiaalia toimitetaan useamman kuorma-auton ringissä jatkuvalla syötöllä tallille ja Hietala levittää itse kaivinkoneella materiaalin radalle sitä mukaa, kun sitä tulee.

– On hienoa, että tällä systeemillä vältytään välivarastoinnilta vaan se tulee suoraan purkutyömaalta maanrakennuskohteeseen.

– Olemme myös olleet tyytyväisiä siihen, että voimme hyödyntää kierrätysmateriaalia emmekä kumpikaan ole olleet ennakkoluuloisia sen suhteen, Hietala täsmentää.

Purkupiha pystyy vastaamaan myös kuntien infrarakentamisen ja yksityisen ympäristöluokitellun rakentamisen vaatimuksiin kahdella CE-merkityllä betonimurske-tuotteella, joiden raekoko on 0/45 ja 0/90 mm. Näitä myydään tuotenimellä Demorock.

Ravitallien lisäksi Purkupiha pystyy vastaamaan myös kuntien infrarakentamisen ja yksityisen ympäristöluokitellun rakentamisen vaatimuksiin muun muassa väylä- ja kenttärakennuskohteisiin kahdella CE-merkityllä betonimurske-tuotteella, joiden raekoko on 0/45 ja 0/90 mm. Murskeita myydään tuotenimellä Demorock.

Tasalaatuista ja raudatonta mursketta

Tasalaatuisuuden Hietala havaitsee itse joka kuormasta.

– Näen jokaisen kuorman, koska levitän murskeen itse kaivinkoneella. En osaa erottaa kuormista ovatko ne tulleet eri työmailta tai eri kasoista, enkä ole havainnut mitään vaihtelua tavarassa. Jokainen kuorma on ollut aivan identtinen, Hietala toteaa.

Yrittäjäpari on testannut maarakentamisessa myös muita vaihtoehtoja, mutta Purkupihan tuote on osoittautunut käyttökohteessa parhaimmaksi, erityisesti tuotteen puhtauden ansiosta.

– Tämä tuote yllätti todella positiivisesti ja siksi haluamme suositella sitä muillekin, Hietala kehaisee.

Hietala voikin suositella Purkupihan mursketta muille hevostalleille.

– Tätä voisivat tallien lisäksi myös raviradat hyödyntää. Tässä on hinta-laatu-suhde todella kohdallaan. Purkupihan betonimurske tulee läheltä ja monen auton rinki mahdollistaa nopean toimituksen. He myös hoitivat lupa-asioinnin kaupungin ja ELY-keskuksen kanssa meidän puolestamme ja emme voisi olla enemmän tyytyväisiä. Ei meitä tyytyväisempiä asiakkaita voi tällä olla, Hietala hymyilee.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö