Dammega Oy:stä tulee Purkupiha Asbestityöt Oy - Purkupiha

Dammega on tullut tunnetuksi yhtenä pääkaupunkiseudun suurimmista asbesti- ja haitta-ainekohteita purkavista yhtiöistä. Taannoisen yrityskaupan ja nyt toteutettavan nimenvaihdoksen myötä, Dammegasta tulee entistä tiiviimpi osa valtakunnallista Purkupiha konsernia. Dammegan toiminimi muuttuu Purkupiha Asbestityöt Oy:ksi 1.7.2019 alkaen.

Nimenvaihdoksella haluamme selkeyttää profiiliamme osana Purkupiha perhettä ja nivoa markkinointiviestintämme yhteisen brändin alle. Aiemmin olemme jo toteuttaneet graafisen ilmeen uudistuksen ja nyt myös yritysnimemme yksinkertaistaa yrityskuvaamme osana Purkupiha kokonaisuutta.

Nimenmuutos ei vaikuta muihin yrityksen juridisiin tietoihin kuten Y-tunnukseen tai pankkitietoihin. Myös yhtiön organisaatio ja palvelut sekä voimassa olevat sopimukset pysyvät ennallaan. Muutoksen myötä laskutus tapahtuu uudella yhtiönimellä, joten pyydämme teitä ystävällisesti muuttamaan tiedon järjestelmiinne. Dammega jää yrityksemme aputoiminimeksi.

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa muotoa etunimi@purkupiha.fi. Puhelinnumeromme pysyvät ennallaan.

Pyydämme asiakkaitamme ja sidosryhmäämme huomioimaan muuttuneet tietomme 1.7.2019 alkaen.

Lisätietoa antaa Purkupiha Asbestityöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Hoppania 0400 977 711 

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö