Purkupiha-konserni kasvaa ostamalla Larbacon Oy:n osakekannan - Purkupiha

Massiivipurkuun, haitta-ainepurkutöihin ja rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha vahvistaa asemaansa asbesti- ja haitta-ainesektorilla ostamalla Larbacon Oy:n osakekannan. Ostava yhtiö on Purkupiha Asbestityöt Oy (ent. Dammega Oy). Järjestelyllä konserni vahvistaa läsnäoloaan erityisesti Satakunnan talousalueella. Larbaconin perustaja ja toimitusjohtaja Lari Viinikkala jatkaa merkittävässä operatiivisessa roolissa yhtiössä.

Porilainen Larbacon Oy on vuonna 2012 perustettu erikoissaneeraustöihin, kuten asbesti-, kreosootti- ja homepurkutöihin keskittynyt yhtiö. Kaupan myötä yhtiöstä tulee osa Purkupihan haitta-aineyksikköä, jonka ytimenä toimiva Purkupiha Asbestityöt Oy on johtava asbesti- ja haitta-ainepurkutöitä tekevä yritys pääkaupunkiseudulla. ”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme joukkoomme Lari Viinikkalan sekä hänen rautaiset ammattilaisensa”, sanoo Purkupiha Asbestityöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Hoppania. ”Osto tukee strategiaamme toimia valtakunnallisesti, palvella paikallisesti” Hoppania jatkaa.

Myös myyjän puolella ollaan tyytyväisiä yhdistymiseen. ”Meidän asiakkaillemme tämä tarkoittaa jatkossa laajempaa palvelukokonaisuutta ja valmiutta ottaa vastaan suuriakin projekteja myös mm. teollisuussektorilla. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko Purkupihan palveluvalikoiman aina jätteenkäsittelystä kokonaispurkuprojekteihin. Palvelemme siis yhden luukun -periaatteella ja entistä laajemmalla palveluvalikoimalla” linjaa toimitusjohtaja Lari Viinikkala kaupan etuja omalle asiakaskunnalleen.

”Purkupiha kasvaa ja kehittyy orgaanisesti ja yritysostojen avulla. Toimintamme perustuu ammattitaitoon ja parempaan palveluun sekä rakennusjätteiden kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön”, summaa konsernin toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Ari Hoppania, Purkupiha Asbestityöt Oy
0400 977 711 ari.hoppania@purkupiha.fi

Toimitusjohtaja Lari Viinikkala, Larbacon Oy
041 434 3343 lari.viinikkala@purkupiha.fi

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö