Asbestipurkutöiden asiantuntija - avoin työpaikka - Purkupiha

Haemme joukkueeseemme kartoittajaa/jälkimittaajaa varmistamaan purkutöiden turvallisuutta – katso avoin työpaikka.

Haitta-ainetutkimuksilla selvität sisältävätkö purettavat tai korjattavat rakenteet asbestia tai muita haitallisia aineita ja puhdastilamittauksilla varmistat asbestipurkutöiden jälkeisen tilan puhtauden.
Olet siis keskeisessä asemassa varmistamassa että purku- ja saneeraustöiden haitta-ainepitoiset materiaalit ohjataan pois kierrätyksestä.

Purkupiha Asbestityöt Oy:n porukassa pääset osaksi rosoista työyhteisöä jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä. Olemme osa Purkupiha konsernia, jossa myös kokonaispurku- ja kierrätysratkaisut ovat rautaisten ammattilaisten hallussa.
Tiimimme ja tekemisemme ovat vahvassa kasvussa.

Tehtäviisi kuuluu sekä asbestipurkutöiden jälkeen tehtävien puhdastilamittausten suorittaminen, että ennen purkutyötä tehtävien haitta-ainekartoitusten tekeminen.  Lisäksi tehtäviisi kuuluu edellä mainittuihin tehtäviin liittyvien kirjallisten raporttien laatiminen. Tekijältä edellytetään täsmällistä ja jämptiä työotetta sekä ammatillista osaamista näytteiden ottamiseen ja niiden arviointiin. Kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti sekä korkeaa työmoraalia. AHA pätevyys on eduksi.

 

Perustietoja tästä työpaikasta

Heti avoin työpaikka: Työn aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työturvallisuus- ynnä muut lupa- ja pätevyyskortit koulutetaan tarvittaessa.

Vakipaikka.

Palkka neuvotellaan erikseen.

Työpiste sijaitsee Helsingissä.

 

Vaatimukset

Työ vaatii reissaamista toimialueellamme, pääsoin pk-seudulla, joten ajokortti on välttämätön.

Kirjallisten raporttien tekemiseen tarvitset perustason ATK käyttötaitoja.

Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

AHA pätevyys katsotaan eduksi.

 

Hakuaika päättyy 1.3.2020

Lisätietoja ja hakemukset:
Timo-Pekka Kauhala, toimialapäällikkö 050 516 3259
timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö