Purkupiha mukana messuilla 28.1.2020 - Purkupiha

Purkupiha on tänäkin vuonna mukana korjausrakentamisen ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 28.1.2020 klo 9-17. Messuosastollamme 42 voit tutustua Purkupihan korjausrakentamisen palveluihin.
Tapahtumassa kuulet myös ajankohtaista asiaa korjausrakentamisesta ja tulevaisuuden innovaatioista.

 

Purkupiha tarjoaa korjausrakentamiseen mm.  linjasaneerausten asbestityöt tai muut purkuvaiheen haitta-ainetyöt. Meidät tunnetaan joustavuudesta, paremmasta palvelusta ja olemme saaneet kiitosta myös aikataulujen pitävyydestä vaativissakin linjasaneerauskohteissa.

Asbestia löytyy linjasaneerauskohteissa tyypillisesti mm. putki- ja vedenerityksissä sekä tasoitteissa, laasteissa, maaleissa kiinnitys- ja saumalaasteissa ja liimoissa. Rakennukset ovat aina saneerauskohteina yksilöllisiä. Kunkin kohteen asbestisijainnit, -määrät ja -pitoisuudet tulevat esille asbestikartoituksessa, joka tehdään jo suunnitteluvaiheessa, ennen linjasaneerausurakan aloittamista. Asbestikartoitusraportissa koottaan yhteen tutkimustulokset, jotka otetaan huomioon hanke- ja rakennussuunnitelmissa. Raportissa esitellään myös suositellut menetelmät asbestin poistoon. Jos asbestia löytyy, sen laatu, määrä ja paikka pitää kirjata tarkasti turvallisuussuunnitelmaan ja linjasaneerauksen purkutyöt tehdään eristetyssä, alipaineistetussa tilassa. Lopuksi on vielä mitattava, että vaarallista asbestipölyä ei jää huoneilmaan. Tämäkin näyte lähetetään laboratorioon.

Tällä menettelyllä turvataan remonttipurkajien lisäksi asukkaita asbestipölyltä.

 

Parempaa projektinhallintaa

Meiltä saa asbestitöiden lisäksi myös kokonaispurkutyöt ja siihen liittyvät muut haitta-ainetyöt kokonaispalveluna.  Teemme purkutöiden lisäksi haitta-ainekartoitukset,  jälkimittaukset ja kokonaispurkutöiden jälkeiset tontin tasoitustyöt. Yhden toimittajan hoitamana projekti pysyy paremmin aikataulussa ja budjetissa, eikä purkuhankkeeseen ryhtyvän tarvitse sopia eri purkuvaiheiden töitä usean tahon kanssa. Oman kierrätystoimintamme ansiosta purku- ja saneeraustoiminnassa syntyvät jätteet kierrätetään vastuullisesti ja mahdollisimman tehokkaasti. Linjasaanerausurakoissa toimimme usein pääurakoitsijan alihankkijana helpottaen pääurakoitsijan työtä.

Rakennusyhtiö PEAB:
”Jos yhteistyö ei toimisi niin hyvin kuin nyt, se vaatisi enemmän meidän työnjohdoltamme. Se taas olisi jostain muusta työstä pois tai merkitsisi pidempiä työpäiviä. Heillä on hyvä resurssinhallinta ja luotettavuus, suosittelen heitä ehdottomasti” Vastaava työnjohtaja Tiia Sorsa summaa. ”Homma toimii hyvin ja olemme saaneet mitä olemme tilanneet. He ovat luotettava ja osaava tekijä erityisesti haitta-aineissa liittyvissä urakoissa,” Työpäällikkö Juho Vainikka päättää.

Pieniin remonttikohteisiin toimitamme tarvittaessa Purkusäkit ja hoidamme rakennus-purkujätteiden noudot palveluna suoraan remonttikohteesta.

Lue tapahtumaa odotellessa lisää Purkupihan haitta-ainetöiden palveluista täältä.

 

Korjausrakentamisen asiantuntijamme löydät messuosastolta 42. Tervetuloa keskustelemaan!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille korjaushankkeiden osapuolille, ja se on maksuton kaikille rekisteröityneille kävijöille. Rekisteröidy kävijäksi Messukeskuksen sivuilla linkki https://korjausrakentaminen.messukeskus.com/info/

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö