Lahden kierrätysasema suljettu tulipalon vuoksi toistaiseksi - Purkupiha

Lahden Jokimalla sijaitsevalla kierrätysasemallamme tapahtui mittava tulipalo torstaina 28.5 hieman klo 8:00 jälkeen aamulla. Kierrätysasemamme on sen johdosta toistaiseksi suljettu.

Tulipalo sai alkunsa kierrätyspolttoainevarastosta ja se havaittiin valvomon lämpökameralla. Henkilövahinkoja ei ole syntynyt.
– Ehdimme vetämään alkusammutusletkut esille ja soittamaan pelastuslaitoksen paikalle ja pian sen jälkeen huomasimme, että palo alkoi leviämään nopeasti ja oli mentävä itse suojaan, kertoo kierrätysyksikön johtaja Kimmo Rinne. Palohetkellä paikalla oli kahdeksan Purkupihan työntekijää.

Palo eteni nopeasti ja ennen palokunnan saapumista koko tuotantohalli oli tulessa. Hätäkeskus on antanut alueelle vaaratiedotteen runsaan savunmuodostuksen vuoksi. Voimakasta savuhaittaa tulee vielä jonkin aikaa. Palo saatiin hallintaan puolen tunnin sisällä, jolloin ei ollut enää vaaraa palon leviämisestä  ympäristöön. Sammutustyöt tulevat jatkumaan pitkälle torstai iltaan saakka. Sammutusvesien pääsy vesistöön on estetty.

Lahden kierrätysasemamme vastaanottopalvelut ja materiaalitoimitukset on  toistaiseksi suljettu tulipalon vuoksi. Pahoittelemme tapahtuneen johdosta aiheutuvaa häiriötä ja haittaa.

Lisätietoja antaa
Kierrätysyksikön johtaja
Kimmo Rinne
kimmo.rinne@purkupiha.fi
040 195 9971

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö