Purkamisen uudet tuulet - Purkupiha

Purkaminen – niin korjausrakentamiseen liittyvä osittainen purkaminen kuin rakennuksen koko purkukin – on kasvava markkina. Fiksusti toteutettu purkuhanke vie kiertotaloutta uudelle tasolle. Rakennukset tulisi nähdä myös materiaalipankkina. Digitaalisuus on avain rakennuksen elinkaaren aikaisten tietojen hallintaan ja muodostaa perustan myös materiaalien tehokkaalle uudelleenkäytölle ja kierrättämiselle.

Purkupiha on mukana Purkamisen uudet tuulet -kuntakiertueella ja yhtiömme Markkinointi- ja Kehitysjohtaja Kati Tuominen oli mukana paneelikeskustelussa 17.6.2020 pidetyssä tapahtumassa. Purkutori.fi on webinaarina toteutettavan kuntakiertueen teeman ytimessä. Edistämme kiertotaloutta purku-urakoissamme lajittelemalla purkamisen jätteet jo syntypaikalla ja ohjaamalla sekä jalostamalla jätteet jätehierargian mukaisesti joko energiaksi, materiaalihyötykäyttöön tai hyötykäyttöön sellaisenaan. Rakennusosien uusiokäyttöä edistämme Purkutorilla, joka in uusiokäyttökelpoisen rakennustavaran markkinapaikka.

Tule webinaareihin kuulemaan miten toteutetaan kiertotaloutta edistävä purkaminen aina hankesuunnittelusta toteutukseen ja jätehuoltoon asti. Seminaarit antavat konkreettisia työkaluja purkamisen tilaamiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä purkumateriaalien hyödyntämiseen.

Seminaari on tarkoitettu tilaajille ja purkuhankkeisiin ryhtyville, rakennuttajille ja rakennuttajakonsulteille, purku-urakoitsijoille, suunnittelu- ja konsultointitoimistoille, valvojille, kierrätyssektorin toimijoille, paikallisille oppilaitoksille ja opiskelijoille ja viranomaisille.

 

Tutustu webinaareihin täältä:

https://www.ym.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Tapahtumat/Purkamisen_uudet_tuulet_kuntakiertueen_w(54934)

 

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö