Mahdollisuuksien Purkupiha - useita avoimia työpaikkoja - Purkupiha

Meillä on nyt useita mielenkiintoisia työtehtäviä avoimena. Etsimme muun muassa Assistant Controlleria taloustiimiin Lahteen, urakkalaskijaa haitta-aineyksikköön Helsinkiin, työnjohtajaa ja murskamiestä liikkuvaan työhön massiivipurkuyksikköön. Asbestipurkajat ovat myös haluttu ammattiryhmä, joten jos sinulla on pätevyydet takataskussa niin tule vahvistamaan joukkuettamme. Kurkkaa ilmoitukset täältä

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan yhteen Suomen johtavista purku-urakointiin ja rakennusjätteiden kierrättämiseen lukeutuvista yhtiöistä. Hoidamme purku-urakat avaimet käteen -periaatteella sisältäen urakan suunnittelun, toteutuksen ja syntyvän purkujätteen kierrätyksen. Kiertotaloutta toteutamme mm. edistämällä kokonaisena purettavien rakennusosien hyödyntämistä ja valmistamalla laatuvarmennettua Demorock -betonimursketta infrarakentamiseen. Kiertotalouden turvallisuudesta huolehtii lukuiset haitta-aineyksikkömme ammattilaiset. Moderni kalustomme raivaa tietä uudelle rautaisten ammattilaistemme käsissä. Muun muassa etsimämme murskamies operoi Suomen ensimmäistä Kleemann MR130ZS Evo2 tela-alustaista iskumurskainta, joka jauhaa purkukohteiden betoneista uusiokiviainesta maanrakentajille, korvaamaan neitseellistä kiviainesta.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö