Lahden kierrätysaseman portit on taas auki! - Purkupiha

Purkupihan Lahdessa sijaitsevan kierrätysaseman portit on saatu viime toukokuisen suuronnettomuuden jälkeen auki. Kierrätysasema on päässyt nopeasti tulipalon jälkeen jaloilleen ja aloittaa toimintaansa vaiheittain Jokimaalla.  Toiminta on alkanut 15.2 jätteiden vastaanotolla ja laajenee tuotantovaiheeseen myöhemmin tänä keväänä uuden tuotantolinjan käyttöönoton myötä. Uusi tuotantolinja on tulossa huhti-toukokuun vaihteessa. Kesään mennessä nyt kerättävä energiajäte, puujäte, rakennusjäte ja purkujäte jalostuvat taas murskauslinjallamme ympäristöystävälliseksi kierrätyspolttoaineeksi voimalaitoksille. Suunnitelmissa on myös laajentaa toimintaa Lahdessa, uuden hallin lisärakennustyöt ovat käynnissä.

 

Lue lisää: https://www.epressi.com/tiedotteet/rakentaminen/kierratysaseman-portit-auki-lahdessa.html?block=5&customer=5325

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö