Tampereelle on avattu uusi toimipiste - Purkupiha

Olemme avanneet uuden toimipisteen Tampereelle. Tampereella tehdään paikallisesti muun muassa haitta-ainekartoituksia, saneerauspurkutöitä, asbestiurkutöitä sekä tietysti myös kokonaispurkuja. Toimipaikkaverkostomme kattaa jo nykyisellään toiminnallemme keskeisiä alueita Suomessa ja uuden toimipisteen avaaminen on luonteva jatkumo yhtiömme kasvulle. ”Sijoittuminen Tampereelle mahdollistaa meille erityisesti Pirkanmaalla sijaitsevien asiakkaiden palvelemisen Tampereen toimipisteestä käsin”, kertoo Purkupihan haitta-aineyksiköstä vastaava johtaja Ari Hoppania. ”Alueellinen läsnäolo on meille hyvin tärkeää, voimme näin varmistaa asiantuntevan paikallisen ryhmän läsnäolon vaativissakin asbestipurkukohteissa, niin teollisuudessa kuin taloyhtiöissäkin”, jatkaa Hoppania. Meillä on jo jalansijaa Tampereen purkumarkkinoilla, sillä käynnissä on mm. Messukylän koulun saneerauspurku-urakka, joka sisältää myös asbestipurkutyöt. Koulun kanssa samanaikaisesti käynnissä oleviin projekteihin kuuluu myös mm. 8-kerroksisen kerrostalon linjasaneerauksen purku- ja timanttityöt Tammelantorin laidassa sekä laajamittaiset tilojen muutostyöt Finlaysonilla.

 

Lue lisää: https://www.epressi.com/tiedotteet/rakentaminen/purkupiha-laajentaa-toimintaansa-ja-avaa-toimipisteen-tampereelle.html

 

Tampereen toimipaikan yhteystiedot:

Purkupiha Asbestityöt Pori Oy, Tampereen työnjohtaja, Henri Nevalainen
henri.nevalainen@purkupiha.fi
050 308 9589

Purkupiha Asbestityöt Pori Oy / Tampereen toimipiste
Yrittäjänkatu 16 A 14
33710 TAMPERE

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö