Dammega on yksi Suomen nopeimmin kasvavista erikoispurkutöihin erikoistuvista yrityksistä. Taustallamme on yli 15 vuoden kokemus asbesti- ja haitta-aineiden purkutöistä.

Dammega Oy tekee asbestityöt ja erikoispurkutyöt kaikkialla Suomessa yli 15 vuoden kokemuksella. Yrityksellämme on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä asbestipurkutyölupa. Teemme myös linjasaneerauksia ja muita erikoispurkutöitä Etelä-Suomessa.

Dammega on yksi Suomen nopeimmin kasvavista erikoispurkutöihin erikoistuvista yrityksistä ja suurin haitta-ainepurkaja pääkaupunkiseudulla. Vuoden 2017 lopussa yhdistyimme Purkupiha Oy:n kanssa täyden palvelun kokonaisuudeksi purku- ja kierrätystoimialalla.

LUOTETTAVA
Työn tilaaja keskipisteessä – tilaajan kanssa tehdyn sopimuksen ja aikataulun pitäminen on kunnia-asiamme.

JOUSTAVA
Yksilöllinen kohdesuunnittelu – tehokkaat toimintatavat ja motivoitunut henkilöstö mahdollistaa nopeat ja joustavat aikataulut.

LAADUKAS
Tinkimätön laatu – vuosien kokemus yhdistettynä koulutettuun henkilöstöön sekä alan parhaaseen laitteistoon takaa aina laadukkaan työn jäljen.

Lue lisää palveluistamme: asbestikartoitusasbestipurku, linjasaneeraus ja ilmamittauspalvelut tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kysy lisää:

Ari Hoppania
Toimitusjohtaja / Dammega
Ossi Härkönen
Haitta-ainepurkutöistä vastaava johtaja

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!