Ilmamittauksella varmistetaan, että asbestipurkutöiden jälkeen tilan ilmassa ei ole asbestia enempää kuin 0,01 kuitua kuutiosenttimetrissä ilmaa. Ilmamittausnäytteiden analysointiin käytämme itsenäistä materiaalitutkimuslaboratoriota, jolla varmistamme mahdollisimman luotettavat tutkimustulokset.

Ilmamittaus suoritetaan asbestipurkukohteissa purkutöiden jälkeen. Mittauksella varmistetaan, että altistumisalue on huolellisesti puhdistettu asbestista ja asbestipitoisista materiaaleista, eikä tilan ilmassa ole asbestia enempää kuin 0,01 kuitua kuutiosenttimetrissä ilmaa. Asbestipurkutyön jälkeen on purkutilan pinnat siivottava ja ilma puhdistettava, tämän jälkeen tilassa suoritetaan aggressiivinen ilmamittaus ennen osastoinnin purkua.

Mitatun tilan ilmaa pumpataan suodattimen läpi, jonka jälkeen näyte toimitetaan laboratorioon ja suodattimelta lasketaan asbestikuidun määrä elektronimikroskoopin ja röntgenanalysaattorin avulla.

Näytteiden analysointiin käytämme itsenäistä materiaalitutkimuslaboratoriota, jolloin saamme mahdollisimman luotettavan tutkimustulokset. Ilmamittauksen suorittaa Purkupiha Groupin tytäryhtiö Dammega Oy.

Kysy lisää:

Ossi Härkönen
Haitta-ainepurkutöistä vastaava johtaja
Timo-Pekka Kauhala

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!