Ostamme ja myymme metalliromua sekä jalostamme purku- ja rakennusjätettä kierrätyspolttoaineeksi ja betonimurskeeksi maanrakennukseen. Lahden kierrätyslaitoksen lisäksi avaamme alkuvuodesta 2019 uuden kierrätyslaitoksen Vantaalle.

Purkupihan kierrätyslaitos ostaa ja myy pieniä ja suuria metalliromu- ja kierrätysmetallieriä kilpailukykyiseen hintaan.

Purkujätteen hinnasto 2018. 

Energiajäte, puujäte, rakennusjäte ja purkujäte jalostuvat murskauslinjallamme ympäristöystävälliseksi kierrätyspolttoaineeksi voimalaitoksille. Jalostamallamme kierrätyspolttoaineella voidaan voimalaitoksissa tuottaa yli 30 000 MWh energiaa vuodessa. Tämä vastaa yli 20 keskikokoisen tuulivoimalan keskimääräistä vuosittaista energiatuotantoa.

Vastaanotetusta betoni- ja tiilijätteestä jalostetaan Demorock®-betonimursketta, jota myydään laitoksella edullisesti maanrakennuskäyttöön.

Kierrätyksen lisäksi pyrimme uusiokäyttämään materiaaleja niin laajalti kuin vain on mahdollista. Teemme järjestelmällistä rakennustarvikkeiden kierrätystä niin kierrätyslaitoksellamme kuin myös kaikissa purkukohteissamme. Myymme uusiokäyttökelpoisia koneita, laitteita ja rakennusmateriaalia sekä yrityksille että yksityishenkilöille purkutori.fi -palvelumme kautta.

Otamme vastaan niin pienkuormia kuin suuriakin eriä yllä mainittuja jakeita. Laitoksellamme on lattiavaa’an lisäksi 24m pitkä ajoneuvovaaka, jossa voidaan kerralla kätevästi punnita kaiken pituisia ajoneuvoja aina henkilöauton peräkärrystä täysperävaunuyhdistelmärekkaan saakka.

Kierrätä kanssamme – pienennetään yhdessä ihmisen ekologista jalanjälkeä askel askeleelta.

Lahden kierrätyslaitos

Meisselikatu 9 (kts. kartta)
15700 Lahti
p. 045 609 1440
Avoinna:
Ma–pe klo 7–16

Lahden kierrätysmateriaalien käsittelylaitoksemme sijaitsee Lahden Jokimaalla. Vastaanotamme seuraavia jakeita:

  • Kaikki metalliromu, värimetallit kuten kupari, Alumiini, RST yms.
  • Puujäte, risut ja kannot
  • Rakennus- ja purkujäte
  • Betoni- ja tiilijäte
  • Energiajäte

Purkupiha on pyrkinyt myös omissa rakennusprojekteissaan käyttämään uusiomateriaaleja niiltä osin kuin se on kussakin kohteessa ollut mahdollista. Lahden kierrätyslaitoksen rakennukset ovat pääosin rakennettu uusiokäytetystä rakennustavarasta.

Vantaan kierrätyslaitos

Degermosantie (kts. kartta)
01760 Vantaa
Avoinna:
Sopimuksen mukaan, p. 045 609 1440

Vantaan kierrätyslaitoksen rakentamisvaihe on alkanut. Arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2019. Kierrätyslaitos rakennetaan Vantaan Kiilaan Degermosantien päähän.

HUOM. Rakennusvaiheen aikana emme ota vastaan jätettä. Rakentamisvaiheen jälkeen Degermosantien kierrätyslaitos alkaa vastaanottaa esimerkiksi rakennusjätettä, metalliromua, puuta, energiajätettä sekä betoni- ja tiilijätettä. Ilmoitamme aikanaan muutoksista.

Kysy lisää:

Kimmo Rinne
Kierrätysyksikön johtaja

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!