Kierrätysasemat - Purkupiha

Toteutamme kiertotaloutta mm. nostamalla jätteiden jalostusastetta ja edistämällä purkukohteista saatavien uudelleenkäytettävien rakennusosien uusiokäyttöä. Jätteiden vastaanotto ja jalostaminen tapahtuu kahdella kierrätysasemallamme, Lahdessa ja Vantaalla, joissa käsittelemme mm.  rakennusjätteitä, betonia ja puuta. Purku- ja rakennusjätteistä jalostamme kierrätyspolttoainetta energiateollisuuteen ja betonijätteet jalostamme uusiokiviaineeksi maanrakennukseen. Lisäksi ostamme ja myymme metalliromua.

Purkupihan kierrätysasemilla vastaanotetaan rakennusjätettä, betonijätettä sekä metalliromua. Lataa tästä lajittelu- ja vastaanotto-ohjeemme.

Energiajäte, puujäte, rakennusjäte ja purkujäte jalostuvat murskauslinjallamme ympäristöystävälliseksi kierrätyspolttoaineeksi voimalaitoksille. Jalostamallamme kierrätyspolttoaineella voidaan voimalaitoksissa tuottaa yli 30 000 MWh energiaa vuodessa. Tämä vastaa yli 20 keskikokoisen tuulivoimalan keskimääräistä vuosittaista energiatuotantoa.

Vastaanotetusta betoni- ja tiilijätteestä jalostetaan Demorock®-betonimursketta, jota myydään laitoksilla edullisesti maanrakennuskäyttöön.

Kierrätyksen lisäksi pyrimme uusiokäyttämään materiaaleja niin laajalti kuin vain on mahdollista. Teemme järjestelmällistä rakennustarvikkeiden kierrätystä niin kierrätyslaitoksellamme kuin myös kaikissa purkukohteissamme. Myymme uusiokäyttökelpoisia koneita, laitteita ja rakennusmateriaalia sekä yrityksille että yksityishenkilöille purkutori.fi -palvelumme kautta.

Otamme vastaan niin pienkuormia kuin suuriakin eriä yllä mainittuja jakeita. Molemmilla kierrätysasemillamme on vaaka kuormien punnitusta varten.

Kierrätä kanssamme – pienennetään yhdessä ihmisen ekologista jalanjälkeä askel askeleelta.

Lahden kierrätysasema

Meisselikatu 9 (kts. kartta)
15700 Lahti
p. 010-5244 098
Avoinna:
Ma–to klo 07:00 – 17:00
Pe klo 07:00 – 16:00

Lataa tästä Lahden hinnasto

Lahden kierrätysmateriaalien käsittelyasemamme sijaitsee Lahden Jokimaalla. Vastaanotamme seuraavia jakeita:

  • Kaikki metalliromu, värimetallit kuten kupari, Alumiini, RST yms.
  • Puujäte
  • Rakennus- ja purkujäte
  • Betoni- ja tiilijäte
  • Energiajäte

Purkupiha on pyrkinyt myös omissa rakennusprojekteissaan käyttämään uusiomateriaaleja niiltä osin kuin se on kussakin kohteessa ollut mahdollista. Lahden kierrätyslaitoksen rakennukset ovat pääosin rakennettu uusiokäytetystä rakennustavarasta.

Vantaan kierrätysasema

Degermosantie 6 (kts. kartta)
01760 Vantaa
p. 010-5244 094

Avoinna:
Ma–to klo 07:00 – 17:00
Pe klo 07:00 – 16:00

Lataa tästä Vantaan hinnasto

Vantaan kierrätysasemalla vastaanotetaan rakennusjätettä, metalliromua, puuta, energiajätettä sekä betoni- ja tiilijätettä.
Vantaalla emme voi vastaanottaa yksityishenkilöiden jätekuormia. 

Kysy lisää:

Kimmo Rinne
Kierrätysyksikön johtaja

Yritysasiakkaan tilinavauslomake

Tilin avaamista varten pyydämme täyttämään alla olevan tilinavauslomakkeen ja lähettämään sen meille käsiteltäväksi. Saatuamme lomakkeen tarkastamme hakijan luottokelpoisuuden. Myönteisen päätöksen edellytyksenä ovat lomakkeen perusteelliset ja paikkansa pitävät tiedot sekä kunnossa olevat luottotiedot. Tällöin asiakkaalle avataan tili ja luodaan asiakasnumero. Varaamme hakemuksen käsittelyyn 3-5 arkipäivää, mutta suurin osa asiakkuuksista pystytään perustamaan jo vuorokauden sisällä hakemuksen saapumisesta.

Metallien ostot hyvitetään asiakkaan tilille.

Täytettävä jos haluatte laskun verkkolaskuna

Täytettävä jos haluatte laskun verkkolaskuna

Lähettämällä lomakkeen vakuutan ylläolevat tiedot oikeiksi ja hyväksyn sopimusehdot.