Linjasaneeraus eli putkiremontti - 15 vuoden kokemuksella - Purkupiha

Purkupiha Asbestityöt Oy

Suoritamme linjasaneeraukset eli putkiremontit räätälöidysti, 15 vuoden kokemuksella. Meiltä saat myös jälkivahinkosaneerausta tarpeiden mukaan.

 

Teemme linjasaneeraukset eli rakennusten vesi- ja viemärijohtojen purkutyöt, kunnostus- sekä uusimistyöt yli 15 vuoden kokemuksella. Linjasaneeraus eli perinteisemmin putkiremontti tarkoittaa usein koko kiinteistön käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien uusimista. Lisäksi linjasaneerauksen yhteydessä voidaan uusia märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet. Tarvittaessa myös korjataan kiinteistön rakenteita. Linjasaneeraus voi sisältää myös haitta-ainepurkutöitä.

Rakennukset ovat aina saneerauskohteina yksilöllisiä. Kun putkien kuilurakenteet avataan, voidaan samassa yhteydessä uusia myös talon sähkö- ja tietoliikennejohdotukset tai ilmanvaihto.

Suoritamme myös jälkivahinkosaneerauksia tarpeidenne mukaan. Meiltä voit tilata hajunpoistoa, desinfiointia ja erikoispuhdistuksia. Saneeraukset suorittaa Purkupiha Groupin tytäryhtiö Dammega Oy.

Kysy lisää:

Rami Merivirta
Työpäällikkö
Harri Pitkänen
Projektipäällikkö
Janne Leinonen
Timo-Pekka Kauhala
Toimialapäällikkö

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!