Otayhteyttä

Kari Kärkkäinen
P. 040 551 0391
Kari@purkupiha.fi

Jussi Thomander
p. 050 372 3392
Jussi@purkupiha.fi

Katso yhteystietomme
Monipuolinen kalusto
Katso referenssejä

Laatu ja ympäristö

Sertifioitua purku- ja kierrätysosaamista ympäristöstä huolehtien

Laadukas purku-urakointi ja kierrätys ovat ydinosaamistamme. Kun nämä asiat yhdistetään oikein on lopputuloksena puhtaampi ympäristö.

Laadukkaan ja ympäristöystävällisen toimintamme takeeksi Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt meille virallisesti ISO 9001:2008 laatu-, ISO 9001:2008 laatu-, ISO 14001:2004 ympäristö- ja OHSAS 18001:2007 työterveys- ja turvallisuussertifikaatit. Purkupiha Oy:llä on myös Rakentamisen laatu Ry:n myöntämä RALA-pätevyys, joka käsittää vaativat, tavanomaiset ja vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt.

Toimintamme tavoitteena on entistä puhtaampi tulevaisuus. Kehittämämme Demorock®-murskeen myötä olemme aktiivisesti mukana lisäämässä betoni- ja tiilijätteen hyötykäyttöä maanrakentamisessa. Kierrätämme vuosittain 150.000 tonnia betonia, josta tehdään Demorock® -mursketta tie-, katu-, kenttä- sekä pohjarakenteissa käytettäväksi. MARA-asetuksen myötä pelkkä ilmoitus ELY-keskukselle Demorock® -betonimurskeen käytöstä maanrakentamisessa riittää, kunhan käyttökohteelle asetetut vaatimukset täyttyvät.
Lue lisää Demorock® -murskeesta

Kierrätysyhtiönä seisomme ekologisen ajattelun etulinjassa – pyrimme purkamaan ehjänä kaiken mahdollisesti uusiokäyttöön soveltuvan purkumateriaalin. Uusiokäyttökelpoista tavaraa-, laitteita ja rakennusmateriaaleja myymme www.purkutori.fi palvelumme kautta.
Tutustu tästä purkutori.fi

Kierrätä kanssamme - pienennetään yhdessä ihmisen ekologista jalanjälkeä askel askeleelta.

Purkukaavio