Otayhteyttä

Kari Kärkkäinen
P. 040 551 0391
Kari@purkupiha.fi

Jussi Thomander
p. 050 372 3392
Jussi@purkupiha.fi

Katso yhteystietomme
Monipuolinen kalusto
Katso referenssejä

Teollisuuspurku

Purkupihalla on vankka kokemus erilaisissa teollisuusympäristöissä tehtävistä purkutöistä. Olemme urakoineet esimerkiksi räjähdysainetehtaissa, kemiantehtaissa, paperitehtaissa ja öljynjalostamoalueilla. Teollisuuden purkutöissä on kussakin omat erityisvaatimuksensa, jotka purkajan on otettava huomioon.

Otamme kunkin teollisuuskohteen yksilölliset turvallisuus- ja laatumääräykset sekä erityispiirteet huomioon urakoissamme ja sopeutamme oman toimintajärjestelmämme tapauskohtaisesti kuhunkin purkutyöhön. Säiliöiden purku, koneiden purku, lämpökattiloiden purku sekä kaikki muu teollisuuspurku kuten metalli- ja teräselementtien purku sekä putkilinjastojen purku suoritetaan toimestamme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Toimintamme käsittää kaiken teollisuusympäristössä tapahtuvan purkamisen eli myös betonirakenteiden purkutyöt, kuten piikkaukset ja pulveroinnit Brokk-purkuroboteilla sekä tietenkin myös timanttisahaukset ja -poraukset. Kun purku on suoritettu, Purkupiha hoitaa myös kaiken purkutöihin liittyvän metalliromu- ja purkujätekierrätyksen asiaankuuluvien säännöstöjen mukaisesti.