Otayhteyttä

Kari Kärkkäinen
P. 040 551 0391
Kari@purkupiha.fi

Jussi Thomander
p. 050 372 3392
Jussi@purkupiha.fi

Katso yhteystietomme
Monipuolinen kalusto
Katso referenssejä

Romun ostot ja rakennustarvike kierrätys

Metallin kierrätys on iso osa Purkupiha Oy:n liiketoimintaa, ja kaiken kaikkiaan romukauppa käsittää noin neljänneksen liikevaihdostamme. Ostamme ja myymme metalliromua koko Suomen alueella.

Romumetallien kierrätyksen lisäksi muita purkutyöstä syntyneitä purkumateriaaleja pyritään uusiokäyttämään niin laajalti kuin vain suinkin on mahdollista. Purkupiha Oy tekee järjestelmällistä rakennustarvikkeiden kierrätystä kaikissa purkukohteissaan ja myy käyttökelpoiset rakennusmateriaalit sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Myytävänä on liimapuupalkkeja, peltiä, teräsputkea, teräspalkkia, teräslevyjä, sähkömoottoreita ja kuljettimia ynnä muuta hyötykäyttöön kelpaavaa tavaraa. Purkupiha Oy pyrkii myös omissa rakennusprojekteissaan käyttämään niiltä osin uusiomateriaaleja kuin se on kussakin kohteessa mahdollista.

Purkupiha Oy toimii ekologisesti kestävän rakentamisen hengessä ja uusiomateriaalien käyttö toteutetaan aina järkevästi rakentamisen laadusta ja jäljestä tinkimättä. Mikäli olet kiinnostunut asiasta, ota reilusti yhteyttä Purkupiha Oy:n henkilökuntaan esimerkiksi puhelimitse ja tiedustele lisää. Purkupiha Oy on mm. aikanaan rakentanut omaan käyttöönsä 2000m2 teollisuushallin, jossa on hyödynnetty uusiomateriaaleja.