Ilmamittaus asbestipurun jälkeen - Dammega ja Purkupiha Group Oy

Teemme asbestimateriaalien suurtehoimuroinnit luvanvaraisin menetelmin.

Asbestimateriaalien suurtehoimurointi on luvanvaraista ja tarkoin laissa säädeltyä työtä. Asbestin suurtehoimuroinnissa asbestipitoinen materiaali kastellaan pölyämättömään muotoon ja asbesti poistetaan purkukohteesta imemällä haitalliset kuidut suurtehoimurin säiliöön. Tätä ennen kohteessa on suoritettu normaalit asbestipurkutöihin liittyvät suojaustoimenpiteet esim. osastointi. Käyttämällä asbestin poistoon tarkoitettuja suurtehoimureita estetään pölyn leviäminen osaston sisällä ja sen ulkopuolella. Suurtehoimurin säiliössä asbestipöly ei pääse leviämään ulkopuolelle.

Asbestin suurtehoimurointi vaatii rekisteröidyn ja asbestipurkutyökoulutetun työntekijän. Työssä käytettävä suurtehoimuri täyttää samat vaatimukset kuin muutkin asbestipurkutyössä käytettävät laitteet ja välineet. Jätteen imemiseen käytettävä laitteemme on varustettu HEPA13-suodattimilla. Imettävä jäte menee turvallisesti, ympäristöön pölyämättä suoraan suljettavaan ja erikseen merkittyyn pakkaukseen tai säiliöön, joka tyhjennetään turvallisuussuunnitelmassa esitetyllä tavalla. Laitteelle tehdään vuosittain ohivuotomittauksia kuten muillekin asbestityössä käytettäville ilmankäsittelylaitteille. Laite huolletaan ja pestään jokaisen kohteen työn jälkeen ja suodattimia käytetään vain asbestipurkuun. Laitteen suodattimet vaihdetaan säännöllisesti. Huolto- ja puhdistustoimenpiteet tehdään asbestipurkutyöhön luvitetussa asbestilaitteiden huoltotilassamme. Työ tehdään aina asbestipurkutyöhön pätevöityneen henkilön toimesta.

Jos epäilet että rakennuksessanne esiintyy asbestia, ota meihin yhteyttä. Ehdotamme parhaan tavan edetä projektissanne. Ennen varsinaista asbestipurkua teemme aina työn tilaajalle turvallisuussuunnitelman, jossa jätteen käsittely on kuvattuna.

 

Kysy lisää:

Ossi Härkönen
Haitta-ainepurkutöistä vastaava johtaja
Timo-Pekka Kauhala
Lari Viinikkala
Toimitusjohtaja / Pori
Teemu Tuominen
Työnjohtaja / Pori

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Jätä tarjouspyyntö