Suurtehoimurointi ja ilmamittaus asbestipurun jälkeen - Purkupiha

Suurtehoimurointi - Purkupiha

Teemme asbestimateriaalien suurtehoimuroinnit luvanvaraisin menetelmin. Asbestin suurtehoimurointi suoritetaan märkäimurointina, jolloin haitalliset asbestikuidut eivät pääse leviämään. Purkupiha vuokraa myös erittäin laadukkaita ja tehokkaita Dustcontrol-suurtehoimureita erilaisiin tarpeisiin. Asbestin suurtehoimurointi on aina luvanvaraista työtä jonka voi suorittaa ainoastaan ammattilainen.

Suurtehoimurointi on pölytön menetelmä rakennusjätteen poistoon

Suurtehoimurointi on nopea ja pölytön tapa poistaa rakennusjäte saneeraus- tai remonttikohteessa. Tavanomaisen eriste- tai muun rakennusjätteen voi poistaa tehokkaasti vuokraamalla huolletun ja laadukkaan suurtehoimurin Purkupihalta.

Suurtehoimurointi asbestin poistossa

Asbestin suurtehoimuroinnissa asbestipitoinen materiaali kastellaan pölyämättömään muotoon ja asbesti poistetaan purkukohteesta imemällä haitalliset kuidut suurtehoimurin säiliöön. Tätä ennen kohteessa on suoritettu normaalit asbestipurkutöihin liittyvät suojaustoimenpiteet esim. osastointi. Käyttämällä asbestin poistoon tarkoitettuja suurtehoimureita estetään pölyn leviäminen osaston sisällä ja sen ulkopuolella. Suurtehoimurin säiliössä asbestipöly ei pääse leviämään ulkopuolelle. Asbestimateriaalien suurtehoimurointi on luvanvaraista ja laissa tarkoin säädeltyä työtä.

Asbestin suurtehoimurointi vaatii rekisteröidyn ja asbestipurkutyökoulutetun työntekijän. Työssä käytettävä suurtehoimuri täyttää samat vaatimukset kuin muutkin asbestipurkutyössä käytettävät laitteet ja välineet. Jätteen imemiseen käytettävä laitteemme on varustettu HEPA13-suodattimilla. Imettävä jäte menee turvallisesti, ympäristöön pölyämättä suoraan suljettavaan ja erikseen merkittyyn pakkaukseen tai säiliöön, joka tyhjennetään turvallisuussuunnitelmassa esitetyllä tavalla. Laitteelle tehdään vuosittain ohivuotomittauksia kuten muillekin asbestityössä käytettäville ilmankäsittelylaitteille. Suurtehoimuri huolletaan ja pestään jokaisen kohteen työn valmistumisen jälkeen, ja suurtehoimurin suodattimia käytetään vain asbestipurkuun. Suurtehoimurin suodattimet vaihdetaan säännöllisesti. Huolto- ja puhdistustoimenpiteet tehdään erillisessä asbestipurkutyöhön luvitetussa asbestilaitteiden huoltotilassa. Imurin huoltotyö tehdään aina asbestipurkutyöhön pätevöityneen henkilön toimesta.

Jos epäilet että saneerattavassa rakennuksessa esiintyy asbestia, ota meihin yhteyttä. Kumppanimme laatii asbestikartoituksen, jonka perusteella voimme ehdottaa parhaan tavan edetä purku- tai saneerausprojektissanne. Ennen varsinaista asbestipurkua teemme aina työn tilaajalle lain edellyttämän turvallisuussuunnitelman, jossa myös purkujätteen käsittely on kuvattuna.

Suurtehoimurin vuokraus

Suurtehoimurointi soveltuu pölyttömänä menetelmänä myös monen muun purkujätteen poistamiseen. Esimerkiksi erilaiset eristeet kuten puhallusvilla, sahanpuru, betonimurska tai muut normaalisti runsaasti pölyävät purkujätteet on helppo ja tehokas siirtää suurtehoimurilla. Mikäli rakennuksessa on asbestia, suurtehoimuroinnin voi suorittaa ainoastaan ammattilainen, eikä asbestipitousta rakennusjätettä saa imuroida vuokratulla suurtehoimurilla.

Kysy tarjousta suurtehoimuroinnista tai Dustcontrol-imurin vuokrauksesta!

 

Kysy lisää:

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö
    Jätä tarjouspyyntö