Purkutöiden ja asbestipurun yritys Suomessa - Purkupiha Oy

Purkupiha on yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ja yksi johtavista rakennusten purkajista.

Rakennusten ja teollisuuslaitosten purku eli ns. massiivipurku on vain osa siitä, mitä teemme. Palveluihimme kuuluvat lisäksi kaikki teollisuuden purkutyöt, Brokk-työt ja saneerauspurku. Asiantuntemuksella suoritetaan myös asbestipurku sekä muut lajittelevana purkuna suoritettavat purkutyöt. Osaava työnjohto, pätevä henkilöstö sekä moderni ja monipuolinen purkukalusto mahdollistavat vaikeatkin purku-urakat. Purkupihan suorittamista töistä syntyvä purkujäte ja metalliromu käsitellään aina asianmukaisesti ja toimitetaan kierrätykseen.

Purkupiha Oy on purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä.

Toimintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2015 laatusertifikaatilla, ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatilla ja ISO 45001:2018 työterveys- ja turvallisuussertifikaatilla. Sertifioitu toiminta koskee sekä purku- että kierrätysyksikköämme käsittäen seuraavat toiminnot:

  • Purkuyksikkö: Rakennusten ja teollisuuslaitosten kokonaispurkutyöt sekä kaikki teollisuusympäristössä tapahtuva koneiden, laitteiden ja laitteistojen purkaminen, metalli-, betoni- ja tiilirakenteiden purku sekä metalliromun ja muun purkujätteen asianmukainen käsittely ja kierrätys.
  • Kierrätysyksikkö: Metalliromun vastaanotto, käsittely ja myynti sekä energia-, puu-, rakennus- ja purkujätteen vastaanotto, jalostus ja myynti kierrätyspolttoaineeksi voimalaitoksille.
  • Demorock®-betonimurskeen tuottaminen, laadunvalvonta ja myynti purkutyömailla ja kierrätyslaitoksella.

Rakentamisen Laatu Ry on myöntänyt Purkupihalle RALA-pätevyyden, joka sisältää vaativat purkutyöt, tavanomaiset purkutyöt ja vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt. Kuulumme jäsenenä myös Suomen tilaajavastuu Oy:n hyväksymään ja valvomaan Luotettava Kumppani -rekisteriin.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö