Purkupiha Group Oy | Yrityksen toiminta

Purkupiha Oy

Purkupiha Oy on purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä.

Lue lisää: Purkupiha Oy

Purkupiha Group Oy

Haitta-ainepurkuihin erikoistunut Purkupiha Asbestityöt (ent. Dammega) ja purku- ja kierrätystoimintaa harjoittava Purkupiha yhdistyivät joulukuussa 2017. Keväällä 2018 SK-Purku liitettiin konserniin liiketoimintakaupalla. Purku- ja kierrätysalalle syntyi uusi pikkujättiläinen, Purkupiha Group.

Lue lisää: Purkupiha Group

Purkupiha Asbestityöt Oy

Purkupiha Asbestityöt Oy tekee asbestityöt ja erikoispurkutyöt kaikkialla Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella. Purkupiha Asbestityöt Oy ja Purkupiha Oy yhdistyivät vuoden 2017 lopulla täyden palvelun kokonaisuudeksi.

Lue lisää: Purkupiha Asbestityöt Oy

Purkupiha Asbestityöt Pori Oy

Purkupiha Abestityöt Pori Oy:stä tuli yritysoston myötä osa Purkupiha konsernia vuonna 2019. Nyt saman katon alta vaativatkin teollisuuden kokonaispurku-urakat. Purkupiha Asbestityöt Pori Oy:n pääasiallinen toimialue on Satakunnan talousalue, mutta purku-urakointia tehdään myös muualla Suomessa.

Lue lisää: Purkupiha Asbestityöt Pori Oy

Purkupiha JT Asbesti Oy

Purkupiha JT Asbesti Oy (ent. JT Asbesti Oy) palvelee teollisuutta, julkishallintoa, rakennusliikkeitä ,yksityisiä kiinteistönomistajia ja taloyhtiöitä pitkällä, yli 20 vuoden kokemuksella. Toimipisteet löytyvät Oulun läheisyydestä Kempeleestä ja Jyväskylästä.

Lue lisää: Purkupiha JT Asbesti Oy

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö