Saneerauspurku - suunnittelusta kierrätykseen - Purkupiha Group Oy

Purkupiha Oy on erikoistunut eritoten suurten saneerauspurkujen suunnitteluun ja asianmukaiseen suorittamiseen.

 

Ennen kuin voidaan tehdä uutta täytyy aina ensin vanha purkaa

Monesti rakennuksen saneeraaminen on kustannustehokkaampaa tai kohde on suojeltu, joten saneeraus jää ainoaksi vaihtoehdoksi. Täyttääkseen rakennuksen vastaamaan nykysäädöksiä tulee rakennus purkaa sisältä sekä usein myös ulkopuolelta runkorakenteisiin saakka.

Ammattitaitoinen saneerauspurku

Saneerauspurku sekä muut vaativat purkutyöt kauttamme rautaisella ammattitaidoilla ja monipuolisella kalustollamme. Huolehdimme myös puolestasi materiaalien kierrätyspalvelut hyödyntäen omia kierrätyslaitoksiamme. Työt suoritetaan työturvallisesti sekä viranomaisasiat huomioon ottaen.

Oli kyseessä sitten pienempi tilamuutos tai vaativampi ja suurempi kokonaisuus me olemme valmiita palvelemaan juuri sinua.

Huomioimme purkutyössä jokaisen kohteen yksilöllisesti, joten voimme palvella teitä entistä tehokkaammin valitsemalla kohteeseesi juuri oikean purkutavan sekä käytettävät koneet.

Kalustomme on aina nykyaikaisinta ja tuoreinta tekniikkaa taataksemme tehokkaan työskentelyn sekä työturvallisen ympäristön tekijöillemme. Monet koneemme on automatisoitu sekä jatkuvasti kehitämme työskentelytapojamme niin turvallisuuden kuin tehokkuudenkin parantamiseksi. käytössämme on nykyaikaiset purkurobotit sekä ahtaisiin paikkoihin sopivat kuormaimet ja kaivinkoneet.

Pyydä siis tarjous jo tänään ja ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa sinua.

 

 

Kysy lisää:

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö