Teollisuuden purkutyöt - säiliöt, koneet, lämpökattilat - Purkupiha Group Oy

Teollisuuden purkutyöt hoituvat Purkupihalla ammattitaidolla. Purkupihalla on vankka kokemus erilaisissa teollisuusympäristöissä tehtävistä purkutöistä. Olemme urakoineet esimerkiksi räjähdysainetehtaissa, kemiantehtaissa, paperitehtaissa ja öljynjalostamoalueilla.

Otamme kunkin teollisuuskohteen yksilölliset turvallisuus- ja laatumääräykset sekä erityispiirteet huomioon urakoissamme ja sopeutamme oman toimintajärjestelmämme tapauskohtaisesti kuhunkin purkutyöhön.

Teollisuuspurku

Kaikenlaiset teollisuuden purkutyöt, kuten säiliöiden purku, koneiden purku, lämpökattiloiden purku, lämpökeskusten purku sekä metalli- ja teräselementtien purku ja putkilinjastojen purku suoritetaan toimestamme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Toimintamme käsittää kaiken teollisuusympäristössä tapahtuvan purkamisen, kuten betonirakenteiden purkutyöt, piikkaukset ja pulveroinnit Brokk-purkuroboteilla sekä timanttisahaukset ja -poraukset.

Rautaromu ja muu syntyvä jäte lajitellaan jo purkupaikalla. Metallien kierrätysaste on 100% ja kaatopaikoille romua ei joudu lainkaan.

Säiliöiden purku

Purkupiha Oy on tehnyt säiliöiden purkuja jopa sadan puretun säiliön kokemuksella. Purkupihan asiakkaisiin lukeutuvat mm. jalostamot, satamat, huoltoasemat sekä teollisuusalueet. 

Purkupiha Oy suunnittelee ja toteuttaa suurien teollisuussäiliöiden purut kaivinkoneen multiprosessoriin asennettavalla erikoissäiliöleikkurilla. Näin säiliöiden purku voidaan suorittaa täysin ilman tulitöitä.

Puramme myös pienemmät, esimerkiksi kotitalouksissa käytettävät öljysäiliöt. Kotitalouksien öljysäiliöiden huolto- ja puhdistustoimenpiteet kannattaa aina jättää ammattilaisten huoleksi, koska huoltotoimet ovat pääasiassa luvanvaraista työtä.

Teollisuuskoneiden purku

Purkupiha Oy toteuttaa koneiden ja laitteistojen purkutyöt teollisuusympäristössä aina suunnittelusta toteutukseen asti. Koneiden purkaminen voidaan toteuttaa myös siten, että ne pystytään tarvittaessa kokoamaan uudelleen. Romutettavien koneiden materiaalit lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti säännöksiä noudattaen. 

Teollisuuspurut ja Brokk-työt

Purkupiha suorittaa kaikkien metalli- ja teräselementtien purkutyöt sekä putkilinjastojen purkutyöt vankalla ammattitaidolla. Tämä käsittää kaiken teollisuusympäristössä tapahtuvan purkamisen. Hoidamme kaiken purkutöihin liittyvän metallin kierrätyksen asiaankuuluvien säännöstöjen mukaisesti.

Suoritamme myös kaikki teollisuusympäristössä tapahtuvat betonirakenteiden purkutyöt, kuten piikkaukset ja pulveroinnit Brokk-purkuroboteilla sekä timanttisahaukset ja -poraukset. Meillä on kokemusta teollisuuspurkutöistä niin räjähdysainetehtaissa, kemianalan- ja paperitehtaissa kuin öljynjalostamoalueillakin.

Lämpökattilat ja lämpökeskukset

Purkupiha toteuttaa lämpökeskusten ja lämpökattiloiden purkamisen ja kierrätyksen useiden suurempien kattilalaitosten purkuprojektien kokemuksella.

Purkamisen tuloksena syntyneet purkumateriaalit lajitellaan materiaalien mukaan ja kierrätetään hyötykäyttöön asianmukaisesti säännöksiä noudattaen. Lämpökattilat ja lämpökeskusten purku ovat vaativia purkutöitä, jotka kannattaa aina antaa kokeneen purku-urakoitsijan tehtäväksi.

Jätä tarjouspyyntö


Trustmary Reviews

Kysy lisää:

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö