Porilainen Purkupiha Asbestityöt Pori Oy (ent. Larbacon) on erikoissaneeraustöihin, kuten asbesti-, kreosootti- ja homepurkutöihin keskittynyt yhtiö.

Olemme Lounais-Suomen aluehallintoviraston (AVI) valtuuttama asbestiurakoitsija ja noudatamme kaikessa toiminnassamme uusimman lainsäädännön vaatimuksia sekä työsuojeluviranomaisten ohjeita. Pääasiallinen toimialueemme on Satakunnan talousalue, mutta teemme purku-urakointia myös muualla Suomessa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat asbesti- ja homepurkutöiden lisäksi rakennepurut, kokonaispurkutyöt sekä piikkaustyöt monipuolisella kalustolla, myös asbestivapaissa kohteissa.

Teemme mm. vanhojen kattiloiden, lämmönvaihtimien ja putkistojen purkutöitä. Vuonna 2019 meistä tuli yritysoston myötä osa Purkupiha konsernia. Nyt meiltä saa saman katon alta myös vaativammat teollisuuden kokonaispurku-urakat. Teemme asbestipurkutyöt ilmastollisesti eristettynä osastointityönä. Osastointi ja alipaineistus purkutilassa estää haitallisten ja myrkyllisten homeitiöiden leviämisen purkutyöalueen ulkopuolelle, jossa ne aiheuttaisivat terveyshaitan. Kauttamme saa myös asbestin suurtehoimuroinnit.
Tyypillisiä asbestityönä tehtäviä töitä ovat mm. Minerit-levyjen purku talojen seinistä, Aalto-Minerit -levyjen purkutyöt katoista ja seinistä, klinkkerilaattojen piikkaukset, Finn-Flex laattojen poisto sekä pikiliiman rouhinta ja putkieristeiden purkutyöt.

Teemme myös homepurkutöitä joita ei toistaiseksi vielä valvota asbestipurkutöiden tapaan. Niiden teettäminen ammattilaisilla on kuitenkin järkevää, jotta homeitiöt eivät purkutöiden yhteydessä leviäisi koko asuntoon. Kosteus- ja mikrobivaurioituneiden rakenteiden purkutyöt ovat samankaltaista ammattitaitoa vaativia purkutöitä kuin asbestipurkutyötkin, vaikkei lainsäädäntö homepurkutöiden osalta aivan yhtä tiukka olekaan. Homepurkutyöt tehdään myös ilmastollisesti eristettynä osastointityönä kuten asbestipurkutyöt.

Ask more:

Lari Viinikkala
Toimitusjohtaja, Purkupiha Asbestityöt Pori Oy, tarjouslaskenta

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Request a quote