Purkupiha Oy tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Purkupiha Oy (1868810-6)
Yhteystiedot: Meisselikatu 9, 15700 Lahti
Puh. 040 5510 391, kari(at)purkupiha.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Konsernin toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen
Yhteystiedot: Meisselikatu 9, 15700 Lahti
Puh. 040 5510 391, kari(at)purkupiha.fi

3. Rekisterin nimi

Purkupiha Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Rekisteröidyt

– asiakkaat

5. Rekisterin käyttötarkoitus ja peruste

Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuteen ja tai muun asiaan kuuluvan suhteen hoitamiseen, analysointiin sekä markkinointiin liittyen. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain käyttötarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta.

Rekisteröidyt Käsittelyn tarkoitus Käsittelyperuste
Asiakkaat (yhteyshenkilöt) Asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito. Rekisterinpitäjän oikeutettu etu
Potentiaaliset asiakkaat ja verkkosivuston käyttäjät Verkkosivuston kautta tulevat yhteydenottopyynnöt ja uutiskirjetilaukset. Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Toimintamme pohjautuu lailliseen liiketoimintaan, joten noudatamme myös EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisessa – tämä lyhennettynä on oheiset kuusi kohtaa:

  • Tiedot, joita henkilöistä tallennamme, ovat lainmukaisia ja kohtuullisia ja niiden käsittely läpinäkyvää. Tämä tarkoittaa, että voit milloin tahansa saada tietosi saataville.
  • Tiedolla on vain käyttötarkoitussidonnaisuus – esimerkiksi tiedot, joita henkilöistä keräämme, ovat vain tiettyyn käyttötarkoitukseen sidottuja. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei asiaan ole asianmukaista syytä.
  • Minimoimme tallentamamme tiedon – tallennamme vain tarpeellisen.
  • Pyrimme pitämään tietomme täsmällisinä.
  • Rajoitamme tiedon säilytystä – tiedoille on määritelty käyttöikä, jonka jälkeen ne joko automaattisesti tai rutiininomaisesti poistetaan, ellei säilytykselle ole lakiin perustuvaa syytä pitää niitä tallessa.
  • Tallennamme ehyttä ja luotettavaa tietoa, esimerkiksi varmuuskopioiden kautta varmennettuna.
  • Keräämme ja tallennamme tietoa asiakassuhteisiin perustuen tai liiketoimintaan liittyen mahdollisista uusista asiakkaista. Uusien mahdollisten asiakkaiden tietojen keruu perustuu yritystoimintaan ja keräämme itse tiedot. Rekisteriä voidaan käyttää markkinoinnissa, jos asiakas on siihen erikseen antanut luvan.

6. Rekisterin tietosisältö

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (kuten yrityksen nimi, kontaktitiedot jne.)
  • asiakkuuteen liittyvä muu tekstimuotoinen tieto
  • markkinointilupa tai -kielto

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon tyypillisesti kuuluu henkilön yksilöity nimi, yhtiö, sekä kontaktitiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero. Asiakas voi kieltää tietojensa käyttämisen markkinointitarkoituksiin. Tiedot pysyvät rekisterissä kunnes henkilö haluaa päättää poistua postituslistaltamme.

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot, jotka on tallennettu rekisteriin. Tämän voi tehdä ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpitäjään. Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta.

Rekisterinpitäjä toteuttaa kohtuulliset toimet, joilla pyritään estämään käyttäjän henkilötietojen väärinkäyttö ja häviäminen sekä luvaton pääsy tietoihin.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

  • uutiskirjeen tilauslomake (asiakkaan vapaaehtoisesti antama tieto)
  • Purkupiha Oy:n asiakasrekisteri
  • lisäksi liiketoimintaan liittyen esimerkiksi uusien asiakkaiden hankinnassa voimme käyttää esimerkiksi netistä poimittuja nimiä, joihin voimme ottaa yhteyttä liiketoimintamielessä
  • messut ja tapahtumat (asiakkaan vapaaehtoisesti antama tieto)

Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 18-vuotiailta.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei käytetä profilointiin tai muuhun automaattiseen päätöksentekoon. Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia tai tietojen siirtoa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Muihin tarkoituksiin tietoja voidaan luovuttaa ainoastaan asiakkaan kirjallisella suostumuksella (poislukien se, että tietoja luovutetaan viranomaisille heidän pyynnöstään, esim. ulosottoviranomaiselle).

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin edellä on kuvattu. Tietoja ei luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle muuten kuin henkilötietolain sallimissa rajoissa ja asiakasyrityksen rekisterinpitäjälle antaman valtuutuksen perusteella sellaisille palvelun käyttäjiksi rekisteröityneille yrityksille, jotka tarvitsevat tietoja Suomessa harjoittamaansa liiketoimintaa koskevien lakisääteisten ja sopimusperusteisten velvoitteidensa täyttämiseksi.

Aina kun mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikan tietoturvallisista, Euroopassa sijaitsevista palvelinkeskuksista. Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelta Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet ovat epäkunnossa.

10. Muutokset ja päivitykset

Rekisteriselostetta voidaan päivittää määräajoin ilman erillistä ilmoitusta ja tapahtuneista muutoksista ilmoitetaan myöhempänä ”viimeinen päivitys” ilmoituksella.

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sekä manuaalinen aineisto että sähköisesti tallennetut tiedot on suojattu tietoyhteiskuntakaaren ilmaisemien periaatteiden sekä Viestintäviraston määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Kaikki aineistot ovat sähköisessä muodossa. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella.

Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi:

  • järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä
  • järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla
  • järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät
  • rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot

12. Sivuston evästeet

Tällä sivustolla on käytössä Google AdWords-eväste, jolla kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Google mainosverkostoissa. Käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Käyttäjä voi halutessaan estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Goodle AdWords-markkinoinnin osoitteessa www.google.com/settings/ads.

  • Google Analytics (jonka tarjoaa Google Inc.), jotta voimme a) suorittaa tilastollisia analyysejä koskien esim. kävijämäärää, paikkatietoja ja muita vastaavia, jotta voimme oppia vierailijoistamme ja b) parantaa verkkosivujen käytettävyyttä, esim. sivuston liikenteen mittausten perusteella
  • Facebook (jonka tarjoaa Facebook Inc.) tunnistaa Facebookissa kirjautuneet käyttäjät Facebookin sisällön jakamiseen (vain kun olet kirjautuneena Facebookiin käymällä verkkosivuillamme ja vain klikkaamalla Facebook-painiketta)

Lisäksi sivustollamme käytetään Mouseflow-analysointityökalua, joka osoittaa miten kävijät käyttävät sivustoa tallenteiden avulla. Tämän tarkoitus on auttaa optimoimaan sivustoamme käyttäjäystävällisemmäksi. Lisää MouseFlow:n tietosuojapolitiikasta löydät täältä:
https://mouseflow.com/gdpr/

13. Voimaantulopäivä

Rekisteriselosteen voimaantulopäivä on 25. toukokuuta 2018.

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!