Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@purkupiha.fi

 

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna Suomen suurimpia purkualan yrityksiä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

Tällä hetkellä haemme:

 

 

Kokenut Purkutyön johtaja / työpäällikkö

Hei sinä, purkualan kokenut työnjohtaja, tule meille vastaamaan kokonaispurku-urakoiden työmaiden johtamisesta, organisoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtäväkenttäsi on itsenäinen, joten kokemus purkualalta on ehdoton etusi. Jämptille ja organisointikykyiselle tekijälle on nyt työnjohdon töitä tarjolla työyhteisössä, jossa huumori lentää ja missä ei turhia tärkeillä.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä aloitus on sovittavissa.

Työnjohtajana / työpäällikkönä toimit työmaiden vastaavana mestarina, joten koulutukseltasi olet rakennusmestari tai -insinööri. Tärkeää on motivaatio, asenne ja valmius organisoida purkutyömaiden arkea ja tuottaa tarvittavat kirjalliset dokumentit. Tulet hallitsemaan samanaikaisesti useita projekteja, joten useat langanpäät tulee pysyä käsissäsi. Työssäsi sinua helpottaa, mikäli sinulla on kontakteja jätehuoltoalan yrityksiin, sillä suuri osa purkutyöstä on nykyisin jätteiden lajittelua ja kierrätystä sekä niiden tehokasta logistiikkaa. Työmaat sijaitsevat eri puolella Suomea, joten matkustusvalmiutta vaaditaan.

Arvostamme jos sinulta löytyy tilannetajua, joustavuutta, ymmärrystä ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta. Olisi hyvä, jos tarvittavat suunnitelmat ja muut kirjalliset työt ovat sinulle luontevia tuottaa. Työkokemus rakennus- tai purkualalta vähintään parin vuoden ajalta on hyväksi. Tärkeää on hyvä organisointikyky, stressinsietokyky, järjestelmällisyys ja luottamus, jotta voit ottaa kokonaisvastuuta purku-urakoiden työnjohdollisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.  Saat tueksesi työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ja ratkovat kanssasi työmaiden arjen haasteita. Purkupihalaiset ovat toimeen tarttuvia tekijöitä ja projektien hallinta sujuu haasteellisissakin tilanteissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli voisit olla etsimämme tuleva purkupihalainen, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2021 mennessä rekry@purkupiha.fi. Laita viestin otsikoksi ”Työnjohtaja”. Lisätietoja paikasta voit kysyä Sauli Saariselta 044 324 0475 Jos Sauli ei juuri silloin pääse vastaamaan niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

 

 

Jätä tarjouspyyntö