Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@purkupiha.fi

 

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna Suomen suurimpia purkualan yrityksiä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

 

Projektipäällikkö, sisäpurkutyöt (Helsinki)

Purkupihan saneerauspurkutyömaat ovat lähteneet tänä vuonna vauhdikkaasti käyntiin. Työkannassa on purkutyömaita laidasta laitaan. Meitä työllistävät tällä hetkellä Helsingissä mm. 6 kerroksisen toimistorakennuksen käyttötarkoituksen muutostyöt, jossa teemme sekä sisä- että ulkopuolen purkutyöt sekä 1-3 kerroksisen yliopistorakennuksen sisäpuolen laajat purkutyöt. Etsimme nyt täydennystä tiimiimme ja hakusessa on kaksi sisäpurkutöiden projektipäällikköä: hae jo tänään!

Jos olet rakennusalan ammattilainen, jolla on kokemusta erilaisten rakennus-, saneeraus- ja purkuprojektien toteuttamisesta niin lue lisää! Nyt sinua kutsutaan pieneen ja ketterään tiimiin, jonka työkohteet ovat pääasiassa saneerauspurkutyömailla pääkaupunkiseudulla.

Projektipäällikkönä kannat kokonaisvastuun sisäpurkutöistä eri tyyppisissä saneerauspurkukohteissa. Näissä töissä olemme tyypillisesti aliurakoitsijan roolissa. Tehtävässä osallistut kaikkiin vaiheisiin projektin tarjouslaskennasta, purkutyön suunnittelusta ja työnjohdosta aina työkohteen luovutukseen saakka.  Hankkeen käynnistyessä perehdyt huolella urakan vaatimuksiin ja käynnistät työmaan resursointiin liittyvät toimenpiteet. On plussaa jos sinulla on kokemusta esimiestehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on rakennusalan koulutus, esim. teknikko, rakennusmestari, insinööri
  • sinulla on itsenäinen ja jämäkkä työote
  • hallitset perus atk-taidot
  • olet tavoitteellinen ja haluat saattaa työmaat sekä taloudellisesti että toiminnallisesti onnistuneesti maaliin
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä uralla purkuliiketoiminnan kärjessä, Suomen suurimpiin purkajiin lukeutuvan Purkupihan joukkueessa.  Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Purkupihan konsernissa, jossa on rosoinen ja huumorilla höystetty työyhteisö. Palkkaava yhtiö on Purkupiha Asbestityöt Oy. Asemapaikkasi on Helsinki. Pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen yrityksen mukana ja saat vastuuta sekä vapautta, kunhan hommat hoituvat. Työstä maksetaan tietysti myös kilpailukykyinen korvaus. Henkilöstökyselyissä myös liikunta- ja kulttuurietumme on saanut kiitosta. Tässä sinulle rooli, jossa pääset oikeasti kantamaan vastuuta ja näkemään työsi tulokset. Tartu siis tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tiedustelut: toimitusjohtaja Ari Hoppania, puh. 040 0977711
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2021 mennessä ari.hoppania@purkupiha.fi  Huom. Teemme haastatteluja jo prosessin aikana. Täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

AHA kartoittaja / asbestipurkutöiden jälkimittaaja  (Helsinki)

Haitta-ainetutkimuksilla selvität sisältävätkö purettavat tai korjattavat rakenteet asbestia tai muita haitallisia aineita ja puhdastilamittauksilla varmistat asbestipurkutöiden jälkeisen tilan puhtauden. Olet siis keskeisessä asemassa varmistamassa että purku- ja saneeraustöiden haitta-ainepitoiset materiaalit ohjataan pois kierrätyksestä. Purkupiha Asbestityöt Oy:n porukassa pääset osaksi rosoista työyhteisöä, jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä. Olemme osa Purkupiha konsernia, jossa myös kokonaispurku- ja kierrätysratkaisut ovat rautaisten ammattilaisten hallussa. Tiimimme ja tekemisemme ovat vahvassa kasvussa.

Tehtäviisi kuuluu sekä asbestipurkutöiden jälkeen tehtävien puhdastilamittausten suorittaminen, että ennen purkutyötä tehtävien haitta-ainekartoitusten tekeminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu edellä mainittuihin tehtäviin liittyvien kirjallisten raporttien laatiminen. Tekijältä edellytetään täsmällistä ja jämptiä työotetta sekä ammatillista osaamista näytteiden ottamiseen ja niiden arviointiin. Kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti sekä korkeaa työmoraalia. AHA pätevyys on eduksi.

Perustietoja tästä työpaikasta
Työn aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työturvallisuusynnä muut lupa- ja pätevyyskortit koulutetaan tarvittaessa. Vakipaikka. Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Vaatimukset
Työ vaatii reissaamista toimialueellamme, pääsoin pk-seudulla, joten ajokortti on välttämätön. Kirjallisten raporttien tekemiseen tarvitset perustason ATK käyttötaitoja Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen. AHA pätevyys katsotaan eduksi.

Hakutiedot
Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja päätökset heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian. Hakuaika päättyy 24.10.2021. Lisätietoja voit kysyä ja hakemuksen lähettää: Timo-Pekka Kauhala, toimialapäällikkö 050 516 3259 timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi

Jätä tarjouspyyntö