Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

KIINNOSTUITKO?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia asbestipurkajia monipuolisiin purkutöihin erityisesti pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet pätevöitynyt asbestipurkaja ja haluat meille töihin, niin käänny Ari Hoppanian puoleen 040 0977711 ari.hoppania@purkupiha.fi 

Ilmoitamme muista avoinna olevista työpaikoistamme tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole avoimia hakuja käynnissä, voit jättää oman avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen kati.tuominen@purkupiha.fi.

Avoimet työpaikat

 

 

Asbestipurkutöiden salapoliisi, meillä on sinulle töitä!

Haemme joukkueeseemme kartoittajaa/jälkimittaajaa varmistamaan purkutöiden turvallisuutta.

Haitta-ainetutkimuksilla selvität sisältävätkö purettavat tai korjattavat rakenteet asbestia tai muita haitallisia aineita ja puhdastilamittauksilla varmistat asbestipurkutöiden jälkeisen tilan puhtauden.
Olet siis keskeisessä asemassa varmistamassa että purku- ja saneeraustöiden haitta-ainepitoiset materiaalit ohjataan pois kierrätyksestä.

Purkupiha Asbestityöt Oy:n porukassa pääset osaksi rosoista työyhteisöä jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä. Olemme osa Purkupiha konsernia, jossa myös kokonaispurku- ja kierrätysratkaisut ovat rautaisten ammattilaisten hallussa.
Tiimimme ja tekemisemme ovat vahvassa kasvussa.

Tehtäviisi kuuluu sekä asbestipurkutöiden jälkeen tehtävien puhdastilamittausten suorittaminen, että ennen purkutyötä tehtävien haitta-ainekartoitusten tekeminen.  Lisäksi tehtäviisi kuuluu edellä mainittuihin tehtäviin liittyvien kirjallisten raporttien laatiminen. Tekijältä edellytetään täsmällistä ja jämptiä työotetta sekä ammatillista osaamista näytteiden ottamiseen ja niiden arviointiin. Kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti sekä korkeaa työmoraalia. AHA pätevyys on eduksi.

 

Perustietoja tästä työpaikasta

Työn aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työturvallisuus- ynnä muut lupa- ja pätevyyskortit koulutetaan tarvittaessa.

Vakipaikka.

Palkka neuvotellaan erikseen.

Työpiste sijaitsee Helsingissä.

 

Vaatimukset

Työ vaatii reissaamista toimialueellamme, pääsoin pk-seudulla, joten ajokortti on välttämätön.

Kirjallisten raporttien tekemiseen tarvitset perustason ATK käyttötaitoja.

Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

AHA pätevyys katsotaan eduksi.

 

Hakuaika päättyy 1.3.2020

Lisätietoja ja hakemukset:
Timo-Pekka Kauhala, toimialapäällikkö 050 516 3259
timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi

Jätä tarjouspyyntö