Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

KIINNOSTUITKO?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia asbestipurkajia monipuolisiin purkutöihin erityisesti pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet pätevöitynyt asbestipurkaja ja haluat meille töihin, niin käänny Ari Hoppanian puoleen 040 0977711 ari.hoppania@purkupiha.fi 

Ilmoitamme muista avoinna olevista työpaikoistamme tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole avoimia hakuja käynnissä, voit jättää oman avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen kati.tuominen@purkupiha.fi.

Avoimet työpaikat

 

 

Asbestipurkutöiden salapoliisi, meillä on sinulle töitä!

Haemme joukkueeseemme kartoittajaa/jälkimittaajaa varmistamaan purkutöiden turvallisuutta. Tässä tehtävässä ydintehtävänä on selvittää purettavista tai saneerattavista kohteista asbestin ja muiden haitta-aineiden esiintymiä ja mitata purkamisen jälkeen purkutilan ilman puhtaus. Jos olet raksa-alalla vielä urasi alkutaipaleella niin sinusta kasvaa tässä työssä rakennusalan haitta-aineiden erityisosaaja. Jos et ole vielä pätevöitynyt AHA- asiantuntija niin kasvatamme ja koulutamme sinusta sellaisen. AHA asiantuntijana osaat tunnistaa rakennusten riskirakenteet, vanhat asbestia ja muita haitallisia aineita sisältävät rakennusmateriaalit ja tunnet myös tuotteiden käsittelyyn liittyvän lainsäädännön.

Tässä työssä valitset testattavat näytepalat ja laadit selkeän raportin tekemästäsi kartoituksesta, tunnet asbestiin ja haitallisiin aineisiin liittyvät vaara- ja haittatekijät.
Käytännössä kierrät kartoittamassa purettavaksi tai saneerattavaksi tulevia kohteita ja purkutöiden jälkeen käyt suorittamassa puhdastilamittaukset purkutilan ilmasta. Näytteet viedään ulkopuoliseen laboratorioon analysoitavaksi. Olet siis keskeisessä asemassa varmistamassa että purku- ja saneeraustöiden haitta-ainepitoiset materiaalit ohjataan pois kierrätyksestä. Laadit työstäsi kartoitusraportin ja mittauspöytäkirjan ja olet myös suoraan yhteydessä asiakkaisiimme joten työssä tarvitaan myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Perustietoja tästä työpaikasta
Työn aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työturvallisuus ynnä muut lupa- ja pätevyyskortit koulutetaan tarvittaessa. Vakipaikka. Työpiste sijaitsee Helsingissä. Tarvittaessa koulutamme sinut AHA päteväksi kartoittajaksi.

Vaatimukset
Rakennusalan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto ja/tai vanhojen rakennusten tutkimiseen/korjaamiseen liittyvää työkokemusta.

Työ vaatii reissaamista toimialueellamme, pääsoin pk-seudulla, joten ajokortti on välttämätön. Oma auto ei ole välttämättömyys.

Kirjallisten raporttien tekemiseen tarvitset perustason ATK käyttötaitoja.
AHA pätevyys katsotaan eduksi.
Tekijältä edellytetään täsmällistä ja jämptiä työotetta sekä ammatillista osaamista näytteiden ottamiseen ja niiden arviointiin.

Kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti sekä korkeaa työmoraalia. Työtehtävät sisältävät sekä tiimi- että itsenäistä työskentelyä.

 

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etuina mm. liikunta & kulttuurisetelin.
Purkupiha Asbestityöt Oy:n porukassa pääset osaksi rosoista työyhteisöä jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä. Olemme osa Purkupiha konsernia, jossa myös kokonaispurku- ja kierrätysratkaisut ovat rautaisten ammattilaisten hallussa. Tiimimme ja tekemisemme ovat vahvassa kasvussa.

Jos et asu paikkakunnalla niin voimme tarvittaessa auttaa sinua asunnon hankinnassa.

 

Hakutiedot
Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja päätökset heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian. Hakuaika päättyy 28.3.2020


Lisätietoja voit kysyä ja hakemuksen lähettää:
Timo-Pekka Kauhala, toimialapäällikkö 050 516 3259
timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi

Tule asbestipurkajaksi Purkupihalle!

Jos asennetta löytyy, kunto on kohdillaan ja haluat mukaan purkualan rautaisimpaan joukkueeseen toimimaan purkutyömaiden erikoismiehenä, niin lue lisää…. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ASBESTIPURKAJIA pääkaupunkiseudulle. Tehtävät sisältävät asbestipurkua ja muuta rakennusten saneeraustyötä. Työt ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa toimit myös muualla Suomessa. Reissutöistä maksetaan päivärahat ja majoitus järjestetään. Meillä työt tehdään ja palkat maksetaan jämäkästi. Jos sulla on maskimittaus, lääkärintodistus ja asbestitutkintotodistus takataskussa ja haluat vakipaikan sekä mahdollisuuden edetä kokemuksen myötä myös talon muihin työtehtäviin niin hae meille. Me työnantajana tarjoamme sinulle työvaatteet ja tarvittavat työkalut sekä hyvän liikunta- ja kulttuuriedun.

 

Odotamme sinulta:

– hyvää työjälkeä ja asennetta!

– aiempaa kokemusta asbestipurkutyöstä

– asbestipurkutyölupia

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– luotettavuutta

– valmiutta fyysiseen työhön

– kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn

 

Oletko etsimämme asbestipurkaja? Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@purkupiha.fi . Laita viestin otsikoksi ”Asbestipurkaja”. Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen perusteella osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Timo-Pekka Kauhala, Purkupiha Asbestityöt Oy, Puh: 050 516 3259 timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi.

Jos Timppa ei pääse juuri silloin vastaamaan, niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

 

Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat sekä niihin liittyvät asbestipurkutyöt ammattimaisesti, myös saneerauskohteissa. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 80 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 35 Meur. Toimintamme on vahvassa kasvussa.

 

 

Jätä tarjouspyyntö