Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus osoitteeseen rekry@purkupiha.fi

 

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna Suomen suurimpia purkualan yrityksiä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

Jos asennetta löytyy, kunto on kohdillaan ja haluat mukaan purkualan rautaisimpaan joukkueeseen toimimaan purkutyömaiden erikoismiehenä, niin lue lisää….

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ASBESTIPURKAJIA

Helsinkiin, Turkuun, Poriin, Tamperelle, Jyväskylään ja Ouluun

 

Tehtävät sisältävät asbestipurkua ja muuta rakennusten saneeraustyötä. Työt ovat pääosin rekrytointialueella, mutta tarvittaessa toimit myös muualla Suomessa. Reissutöistä maksetaan päivärahat ja majoitus järjestetään. Meillä työt tehdään ja palkat maksetaan jämäkästi. Jos sulla on asbestitutkintotodistus takataskussa ja haluat vakipaikan sekä mahdollisuuden edetä kokemuksen myötä myös talon muihin työtehtäviin niin hae meille. Me työnantajana tarjoamme sinulle työvaatteet ja tarvittavat työkalut sekä hyvän liikunta- ja kulttuuriedun.

 

Odotamme sinulta:

– hyvää työjälkeä ja asennetta!

– aiempaa kokemusta asbestipurkutyöstä

– asbestipurkutyölupia

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– luotettavuutta

– valmiutta fyysiseen työhön

– kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn

 

Oletko etsimämme asbestipurkaja? Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@purkupiha.fi
Lisätietoja:

  • Helsinki: Timo-Pekka Kauhala 050 5163259
  • Turku, Pori, Tampere: Lari Viinikkala 041 4343343
  • Jyväskylä: Petri Ihanus 0400 514504
  • Oulu: Risto Ojanen 040 5635767

Laita viestin otsikoksi ”Asbestipurkaja” ja paikkakunta minne haet. Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen perusteella osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Töiden hoitamisen kannalta vähintään B ajokortti on välttämätön.

 

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen TIMANTTIPORAAJAA / -SAHAAJAA

Jyväskylään ja Ouluun

Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta timanttitöistä ja toivomme sinun hallitsevan timanttityöt työmaalla itsenäisesti. Työkohteet sijaitsevat pääosin Jyväskylän ja Oulun seuduilla ja tehtävässä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja B ajokorttia. Työnkuvaasi kuuluu monenlaiset purku- ja saneerauskohteiden purkutyöt, mutta olet erikoistunut timanttiporauksiin ja sahauksiin. Jos sinulla on plakkarissa asbestiluvat, se on ehdoton etu, mutta ei välttämättömyys.

Meillä on tarjota sinulle…

  • hyvän, tiiviin ja pienen paikallisen työporukan
  • ison yrityksen vakauden, olemme osa Purkupiha-konsernia
  • joustavan työkulttuurin
  • mahdollisuuden työllistyä pitkäksi aikaa
  • kilpailukykyisen palkan ja vakaan palkanmaksun
  • hyvän liikunta-/kulttuuri- ja hierontaedun

Mikäli olet hakemamme ammattilainen, jätäthän työhakemuksesi rekry@purkupiha.fi
Lisätietoa Petri Ihanus 0400 514 504 (Jyväskylä)
Risto Ojanen 040 563 5767 (Oulu)

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan joukkueeseen, joka on edelläkävijä alallaan ja yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä.

Palkkaava yhtiö on Purkupiha JT Asbesti Oy.

Tule purkukoneen kuljettajaksi Purkupihalle!

Toiminta-alueena koko Suomi

Kokenut ja ammattitaitoinen PURKUKONEEN KULJETTAJA on tervetullut purkuyksikköömme monipuolisiin purkutöihin. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja halu saada kohde valmiiksi aikataulun mukaisesti, niin kuulut meidän joukkueeseemme. Reissaat eri puolilla Suomea purkutyömaiden mukaan. Reissutöistä maksetaan päivärahat ja majoitus järjestetään.

Työturvallisuuskortti, hyvä fyysinen kunto sekä työhön sitoutuneisuus ovat perusedellytyksiä vaativissa työkohteissamme työskennellessä. Olet merkittävässä roolissa ammattitaitoisessa purkutiimissämme, sillä konetöiden onnistuminen varmistaa koko työmaan tehokkuuden, joten sinulta odotetaan timanttisen ammattitaidon lisäksi myös luotettavuutta. Tarjoamme kokopäivätyötä, modernin kaluston, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden toimia työmaan nokkamiehenä.

 

Työnantajana olemme nuorekas ja dynaaminen. Meillä on rosoinen ja tiivis työyhteisö – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@purkupiha.fi . Laita viestin otsikoksi ”Purkukoneen kuljettaja”.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Sauli Saariselta 044 324 0475 sauli.saarinen@purkupiha.fi. Jos Sauli ei juuri silloin pääse vastaamaan niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

Jätä tarjouspyyntö