Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

KIINNOSTUITKO?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia asbestipurkajia monipuolisiin purkutöihin erityisesti pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet pätevöitynyt asbestipurkaja ja haluat meille töihin, niin käänny Ari Hoppanian puoleen 040 0977711 ari.hoppania@purkupiha.fi 

Ilmoitamme muista avoinna olevista työpaikoistamme tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole avoimia hakuja käynnissä, voit jättää oman avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen kati.tuominen@purkupiha.fi.

Avoimet työpaikat

 

 

Asbestipurkutöiden salapoliisi, meillä on sinulle töitä!

Haemme joukkueeseemme kartoittajaa/jälkimittaajaa varmistamaan purkutöiden turvallisuutta. Tässä tehtävässä ydintehtävänä on selvittää purettavista tai saneerattavista kohteista asbestin ja muiden haitta-aineiden esiintymiä ja mitata purkamisen jälkeen purkutilan ilman puhtaus. Jos olet raksa-alalla vielä urasi alkutaipaleella niin sinusta kasvaa tässä työssä rakennusalan haitta-aineiden erityisosaaja. Jos et ole vielä pätevöitynyt AHA- asiantuntija niin kasvatamme ja koulutamme sinusta sellaisen. AHA asiantuntijana osaat tunnistaa rakennusten riskirakenteet, vanhat asbestia ja muita haitallisia aineita sisältävät rakennusmateriaalit ja tunnet myös tuotteiden käsittelyyn liittyvän lainsäädännön.

Tässä työssä valitset testattavat näytepalat ja laadit selkeän raportin tekemästäsi kartoituksesta, tunnet asbestiin ja haitallisiin aineisiin liittyvät vaara- ja haittatekijät.
Käytännössä kierrät kartoittamassa purettavaksi tai saneerattavaksi tulevia kohteita ja purkutöiden jälkeen käyt suorittamassa puhdastilamittaukset purkutilan ilmasta. Näytteet viedään ulkopuoliseen laboratorioon analysoitavaksi. Olet siis keskeisessä asemassa varmistamassa että purku- ja saneeraustöiden haitta-ainepitoiset materiaalit ohjataan pois kierrätyksestä. Laadit työstäsi kartoitusraportin ja mittauspöytäkirjan ja olet myös suoraan yhteydessä asiakkaisiimme joten työssä tarvitaan myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Perustietoja tästä työpaikasta
Työn aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työturvallisuus ynnä muut lupa- ja pätevyyskortit koulutetaan tarvittaessa. Vakipaikka. Työpiste sijaitsee Helsingissä. Tarvittaessa koulutamme sinut AHA päteväksi kartoittajaksi.

Vaatimukset
Rakennusalan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto ja/tai vanhojen rakennusten tutkimiseen/korjaamiseen liittyvää työkokemusta.

Työ vaatii reissaamista toimialueellamme, pääsoin pk-seudulla, joten ajokortti on välttämätön. Oma auto ei ole välttämättömyys.

Kirjallisten raporttien tekemiseen tarvitset perustason ATK käyttötaitoja.
AHA pätevyys katsotaan eduksi.
Tekijältä edellytetään täsmällistä ja jämptiä työotetta sekä ammatillista osaamista näytteiden ottamiseen ja niiden arviointiin.

Kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti sekä korkeaa työmoraalia. Työtehtävät sisältävät sekä tiimi- että itsenäistä työskentelyä.

 

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etuina mm. liikunta & kulttuurisetelin.
Purkupiha Asbestityöt Oy:n porukassa pääset osaksi rosoista työyhteisöä jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä. Olemme osa Purkupiha konsernia, jossa myös kokonaispurku- ja kierrätysratkaisut ovat rautaisten ammattilaisten hallussa. Tiimimme ja tekemisemme ovat vahvassa kasvussa.

Jos et asu paikkakunnalla niin voimme tarvittaessa auttaa sinua asunnon hankinnassa.

 

Hakutiedot
Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja päätökset heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian. Hakuaika päättyy 28.3.2020


Lisätietoja voit kysyä ja hakemuksen lähettää:
Timo-Pekka Kauhala, toimialapäällikkö 050 516 3259
timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi

Tule asbestipurkajaksi Purkupihalle!

Jos asennetta löytyy, kunto on kohdillaan ja haluat mukaan purkualan rautaisimpaan joukkueeseen toimimaan purkutyömaiden erikoismiehenä, niin lue lisää…. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ASBESTIPURKAJIA pääkaupunkiseudulle. Tehtävät sisältävät asbestipurkua ja muuta rakennusten saneeraustyötä. Työt ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa toimit myös muualla Suomessa. Reissutöistä maksetaan päivärahat ja majoitus järjestetään. Meillä työt tehdään ja palkat maksetaan jämäkästi. Jos sulla on maskimittaus, lääkärintodistus ja asbestitutkintotodistus takataskussa ja haluat vakipaikan sekä mahdollisuuden edetä kokemuksen myötä myös talon muihin työtehtäviin niin hae meille. Me työnantajana tarjoamme sinulle työvaatteet ja tarvittavat työkalut sekä hyvän liikunta- ja kulttuuriedun.

 

Odotamme sinulta:

– hyvää työjälkeä ja asennetta!

– aiempaa kokemusta asbestipurkutyöstä

– asbestipurkutyölupia

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– luotettavuutta

– valmiutta fyysiseen työhön

– kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn

 

Oletko etsimämme asbestipurkaja? Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@purkupiha.fi . Laita viestin otsikoksi ”Asbestipurkaja”. Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen perusteella osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Timo-Pekka Kauhala, Purkupiha Asbestityöt Oy, Puh: 050 516 3259 timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi.

Jos Timppa ei pääse juuri silloin vastaamaan, niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

 

Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat sekä niihin liittyvät asbestipurkutyöt ammattimaisesti, myös saneerauskohteissa. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 80 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 35 Meur. Toimintamme on vahvassa kasvussa.

Etsimme Assistant Controlleria Lahteen!

Etsimme Assistant Controlleria Lahteen. Työsuhde on vakituinen ja aloitus tehtävässä on sovittavissa.

Assistant Controllerin tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työskentelet yhdessä konsernin muun taloustiimin sekä talousjohtajan kanssa ja teet paljon yhteistyötä sisäisten sidosryhmien, kuten esimerkiksi liikkuvan työnjohdon kanssa. Tässä tehtävässä on loistava mahdollisuus kehittää ammattitaitoa ja pikkuhiljaa laajentaa vastuuta controllerin tehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • purkuyksikön myyntireskontra, laskutus ja saatavien seuranta
  • ostoreskontran hoitaminen muun taloustiimin kanssa
  • työmaiden jäteraportointi
  • liikkuvan työnjohdon hallinnollinen tuki
  • Zerowaste -järjestelmän pääkäyttäjyys
  • muu ad hoc -raportointi tarpeen mukaan

Toivomme Sinulla olevan kaupallisen alan koulutus ja vähintään parin vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi osto- ja myyntireskontran hoidosta ja laskujen tiliöinnistä. Hallitset MS Officen; erityisesti excel -osaaminen on tärkeää. Kokemus Netvisor ohjelmasta on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Työntekijänä olet tarkka, joustava ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen sekä itsenäisen tehtävän, kannustavassa ja mukavassa tiimissä. Pääset kerryttämään arvokasta taloushallinnon osaamistasi ja osallistumaan taloushallinnon kehitysprojekteihin ja avustamaan työkavereitasi uusien työkalujen käyttöönotossa. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat. Tehtäviesi tullessa tutuksi suhtaudumme myös etätyöskentelyyn positiivisesti.

Työnantajana olemme nuorekas, huumorintajuinen, ”murkkuikäinen” nuori, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Meillä pääset mukaan rosoiseen ja tiiviiseen työyhteisöön, jossa ei turhia tärkeillä ja työt hoidetaan jämptisti ja itsenäisesti, hyvässä yhteistyössä eri yksiköiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (arkisin klo 9-15).

https://kaislanet.eilakaisla.fi/tyopaikat/Sivut/Urakkalaskija-Helsinki-10072.aspx

 

 

Etsimme urakkalaskijaa Helsinkiin!

Etsimme urakkalaskijaa Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sovittavissa.

Urakkalaskijana vastaat laskennan projektikokonaisuuksista osana sitoutunutta tiimiä ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten purkuprojektien parissa. Työmaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Tehtäviisi kuuluva mm:

  • Linjasaneerauspurkujen urakkalaskenta ja purkutöiden massalaskenta
  • Työmaiden tavoitearvioiden laatiminen
  • Aikatauluteknisten asioiden määrittäminen hankintojen osalta
  • Aliurakkasopimusten laatiminen

Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata/laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Purkutöiden laskenta on kuitenkin ehdottomasti keskeisin osa työtehtäviäsi.

Olet etsimämme työkaveri, jos sinulla on matemaattista osaamista, olet kustannustietoinen, hahmotat kokonaisuudet sekä sinulla on kuvienlukutaidot hallussa. Arvostamme sitä, että töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Ahkeruus, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita myös arvostamme työkaverissa. Eduksi on, jos sinulla on jo kokemusta urakkalaskennasta.

Tule urakkalaskijaksi maanläheiseen organisaatioon, jossa kaikki ovat samalla viivalla. Sinua odottaa osaava, mukava, sitoutunut ja tiivis tiimi sekä rento työympäristö. Pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen yrityksen mukana ja saat vastuuta sekä vapautta, kunhan hommat hoituvat. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (arkisin klo 9-15).

Lue koko ilmoitus täältä https://kaislanet.eilakaisla.fi/tyopaikat/Sivut/Urakkalaskija-Helsinki-10072.aspx

 

Etsimme työnjohtajaa massiivipurkuyksikköön!

Etsimme työnjohtajaa massiivipurkuyksikköön. Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä aloitus on sovittavissa.

Työsi ovat pääosin Kanta-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Uusimaalla, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa.

Työnjohtajana toimit purkutyömaiden vastaavana mestarina. Tärkeää on motivaatio, asenne ja valmius organisoida työmaiden arkea ja tuottaa tarvittavat kirjalliset dokumentit. Tulet hallitsemaan samanaikaisesti useita projekteja, joten useat langanpäät tulee pysyä käsissäsi. Työmaat sijaitsevat eri puolella Suomea, joten matkustusvalmiutta vaaditaan.

Arvostamme, jos sinulta löytyy tilannetajua, joustavuutta, ymmärrystä ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta sekä ahkeraa työotetta. Olisi hyvä, jos tarvittavat suunnitelmat ja muut kirjalliset työt ovat sinulle luontevia tuottaa. Soveltuva työkokemus rakennus- tai purkualalta vähintään parin vuoden ajalta on hyväksi muttei välttämätöntä. Tärkeää on hyvä organisointikyky, stressinsietokyky, järjestelmällisyys ja luottamus, jotta voit ottaa kokonaisvastuuta purku-urakoiden työnjohdollisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.  Saat tueksesi työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ja ratkovat kanssasi työmaiden arjen haasteita. Purkupihalaiset ovat toimeen tarttuvia tekijöitä ja projektien hallinta sujuu haasteellisissakin tilanteissa. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (arkisin klo 9-15).

Lue koko ilmoitus täältä https://kaislanet.eilakaisla.fi/tyopaikat/Sivut/Ty%C3%B6njohtaja-Purkupihalle-Tampere-2

Etsimme MURSKAMIESTÄ!

Etsimme MURSKAMIESTÄ. Tehtävässä vastaat betonimurskalaitoksesta, joka liikkuu ympäri Suomea. Murskalaitoksen mukana kulkee sinun lisäksi yksi henkilö. Pääasiallinen työtehtäväsi on betonijätteen syöttäminen kaivinkoneella murskaimeen ja samalla toimit betonimursketuotannon nokkamiehenä. Vastaat alansa huippua olevan betonimurskaimen tuotannosta ja sen kunnossapidosta.

 

Tehtävässä tehdään reissuhommia, eli sinun täytyy olla valmis matkustamaan.

Työviikot koostuvat pääosin neljästä työpäivästä viikossa ja työpäivät sijoittuvat klo 6-21 väliin.

 

Etsimällämme henkilöllä on tausta murskaimen käytöstä sekä kaivinkoneen ajotaito. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi soramontulta. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta kunnossapidollisista tehtävistä/harrastuksista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on vakituinen työ. Työsopimus tehdään Purkupiha Oy:n kanssa.

 

Odotamme sinulta

– Kokemus murskaimen käytöstä

– Kaivinkoneen ajo/käyttötaito

– matkustus valmius

– kyky tehdä kunnossapidollisia töitä

– haluat jatkuvasti kehittyä

 

Tarjoamme:

Itsenäisen työn ja mahdollisuuden työskennellä huippu työporukassa ja huippu kaluston kanssa, maan johtavassa purkualan yrityksessä. Vakituisen työn. Tarjoamme sinulle myös hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat tästä rekrytoinnista Eezy VMP Lahti Niko Reinikainen puh. 040 3558994 / niko.reinikainen@eezy.fi

Lue koko ilmoitus täältä https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/murskamies-purkupiha-oy/1370377

 

 

Jätä tarjouspyyntö