Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

KIINNOSTUITKO?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia asbestipurkajia monipuolisiin purkutöihin erityisesti pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet pätevöitynyt asbestipurkaja ja haluat meille töihin, niin käänny Ari Hoppanian puoleen 040 0977711 ari.hoppania@purkupiha.fi 

Ilmoitamme muista avoinna olevista työpaikoistamme tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole avoimia hakuja käynnissä, voit jättää oman avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen kati.tuominen@purkupiha.fi.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.