Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

Kehittyvän markkinatilanteen ansiosta yrityksemme on kasvanut hallitusti viimeisten vuosien aikana ja tarvitsemme uusia työntekijöitä vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään.

KIINNOSTUITKO?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia kaivinkoneenkuljettajia monipuolisiin purkutöihin koko Suomeen. Voit myös hakea oppimaan purkutyön ammattilaiseksi kasvavaan ja nuorekkaaseen alan yritykseen. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa, joten oma auto on välttämätön.

Ilmoitamme avoinna olevista työpaikoistamme tällä sivulla. Voit myös jättää avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen jussi@purkupiha.fi. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja Jussi Thomanderilta numerosta 050 372 3392.

Avoimet työpaikat

Juuri nyt haemme:

Työnjohtajia, vastaava mestari, projektipäällikkö

Haluatko rosoiseen työyhteisöön, jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä? Tule osaksi kasvavaan purkuammattilaisten porukkaamme vastaamaan tai osallistumaan  monipuolisten purkuprojektien läpivientiin? Meillä on ketterässä kulttuurissa, jämpteille ja organisointikykyisille tekijöille monipuolisia töitä tarjolla, jotka pitävät työmaita käynnissä eri puolilla Suomea. Voit olla jo valmiiksi työnjohdon rautainen ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Tule kasvamaan kanssamme purkualalla!

Tarkemmat toimenkuvat, vastuut ja tehtävät voidaan rakentaa sinun kokemuksesi pohjalta. Voit toimia työnjohtajana, vastaavana mestarina tai projektipäällikkönä. Tärkeintä on motivaatio, asenne ja valmius toimia purkutyömaiden johdossa, joko heti tai kasvukauden jälkeen. Taustasi ja halukkuutesi mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.  Saat tueksesi työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ja ratkovat kanssasi työmaiden arjen haasteita. Purkupihalaiset ovat toimeen tarttuvia tekijöitä ja projektien hallinta sujuu haasteellisissakin tilanteissa.

Arvostamme jos sinulta löytyy tilannetajua, joustavuutta, ymmärrystä ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta sekä ahkeraa työotetta. Soveltuva työkokemus raksa- tai purkualalta vähintään parin vuoden ajalta on hyväksi.

Tärkeää on hyvä organisointikyky, järjestelmällisyys ja luottamus, jotta voit ottaa kokonaisvastuuta purku-urakoiden työnjohdollisista tehtävistä. Meillä hallitaan samanaikaisesti useita projekteja, joten useat langanpäät pysyvät kokemustemme mukaan insinöörin tai rakennusmestarin käsissä. Meillä tarvitaan myös matkustusvalmiutta koska urakoimme koko Suomen alueella. Tällä hetkellä toimipisteitä meillä on Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Helsingissä, mutta toimipaikka voidaan sopia tarpeen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen kati@purkupiha.fi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Lisätietoja saat Sauli Saariselta, 044 324 0475 , sauli@purkupiha.fi Purkupiha Oy tai Rami Merivirralta p. 040 097 7193 rami@purkupiha.fi Purkupiha Asbestityöt Oy

Purkutyöntekijöitä ja asbestipurkutyöntekijöitä pk-seudulle - Rekrykoulutus

Haemme tekijöitä koulutettaviksi monipuolisiin purkutöihin. Haku koulutukseen päättyy 4.9.2019

Kouluttaja TTS Työtehoseura, Vantaa, Sarkatie 1
Koulutusaika 23.9.2019 – 17.1.2020, 79 pv  (koulutus + työssäoppiminen)
Opiskelijamäärä 10 opiskelijaa

Ammattikuvaus
Purkaja toimii kiinteistöiden ja teollisuuden saneeraus- ja purkukohteissa. Työ on monipuolista ja osaavat tekijät saavat kohtuullisen itsenäisesti suunnitella työnsä.
Uudet tekijät perehdytetään työhön kokeneemman tekijän työparina.

Pääsyvaatimukset
Koulutukseen ei edellytetä aiempaa alan osaamista. Tekijältä edellytetään hyvää työmotivaatiota, oma-aloitteisuutta sekä riittävää fyysistä kuntoa. Edellytetään suomenkielen taitotasoa vähintään B1.1. (Opiskelija selviytyy tavallisissa suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttö tilanteissa kohtalaisesti sekä työssä, että vapaa-aikana.)

Koulutusmuoto
Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena, jonka pituus on 79 päivää.
Koulutus tapahtuu monimuotokoulutuksena, johon kuuluu teoriaopiskelua, harjoittelua oppilaitoksen työsalissa ja työssäoppimista työmailla.

Koulutuksen sisältö
Tarvittavat korttikoulutukset
Purkutyön tekeminen
Asbestityöt
Telineasennus
Tukevat taidot, kuten henkilönostinkoulutus
Työssäoppimisjaksot Purkupihan työmailla

Koulutukseen kuuluvat luvat
Tulityökortti
Työturvallisuuskortti
EA-koulutus
Asbestikoulutus
Henkilönostinkoulutus

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta sieltä saatavalla lomakkeella tai TE-Palvelujen internetsivuilla www.te-palvelut olevalla sähköisellä lomakkeella.
Hae koulutukseen täältä

Koulutuksen jälkeen rekrytoimme motivoituneet ja osaavat työntekijät meille töihin.

Lisätietoja:
• Opintosihteeri: Mia Tokkari, gsm 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fi
• Koulutuspäällikkö: Timo Pitkänen, 050 3879 509, timo.pitkanen@tts.fi

Kaivinkoneenkuljettaja

Liiketoimintamme yhä laajentuessa haemme kaivinkoneenkuljettajia purkuliiketoimintaamme Suomessa.

  Kaivinkoneenkuljettajilta edellytämme:

 • kaivinkoneen käyttötaitoja
 • kykyä omaksua lajitteleva purkutyö
 • innokasta ammattilaisen asennetta
 • kykyä itsenäiseen työntekoon ja myös tiimihenkeä
 • koneiden huolto- ja käyttöperusteiden tuntemista
 • sinulla on auto käytössäsi ja olet valmis liikkumaan
  Tarjoamme:

 • vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
 • hyvän ja kilpailukykyisen palkan
 • mielenkiintoisen ja haastavan työn nykyaikaisilla työkoneilla
 • mukavat työkaverit

Mikäli kiinnostuit, tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se osoitteeseen jussi@purkupiha.fi. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja numerosta 050 372 3392
Jussi Thomander.

Työpäällikkö

Liiketoimintamme yhä laajentuessa haemme työpäällikköjä purkuliiketoimintaamme Suomessa.

  Työpäälliköltä edellytämme:

 • soveltuvaa koulutusta
 • rakennus- ja/tai purkualan tuntemusta
 • kiinnostusta ja halua kehittyä alalla
 • esimiestaitoja
 • sinulla on auto käytössäsi ja olet valmis liikkumaan työmailla
 • ammattilaisen asennetta
  Tarjoamme:

 • vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
 • hyvän ja kilpailukykyisen palkan
 • mielenkiintoisen ja haastavan työn
 • mukavat työkaverit
 • suoraviivaisen työnkuva

Mikäli kiinnostuit, tee hakemus CV:n kera osoitteeseen jussi@purkupiha.fi. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja numerosta 050 372 3392 Jussi Thomander.