Avoimet työpaikat ja yhteystiedot - Purkupiha Group Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisesti toimivassa, yhdessä Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa? Katso alta avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Olemme purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä. Monipuolinen purkuosaamisemme ja moderni kalustomme ovat parhaimmillaan suurissa purkukohteissa.

Työnantajana olemme nuorekas, dynaaminen ja jokaisella ammattilaisellamme on selkeät toimenkuvat. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

KIINNOSTUITKO?

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia asbestipurkajia monipuolisiin purkutöihin erityisesti pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet pätevöitynyt asbestipurkaja ja haluat meille töihin, niin käänny Ari Hoppanian puoleen 040 0977711 ari.hoppania@purkupiha.fi 

Ilmoitamme muista avoinna olevista työpaikoistamme tällä sivulla. Mikäli meillä ei ole avoimia hakuja käynnissä, voit jättää oman avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen kati.tuominen@purkupiha.fi.

Avoimet työpaikat

 

 

Asbestipurkutöiden salapoliisi, meillä on sinulle töitä!

Haemme joukkueeseemme kartoittajaa/jälkimittaajaa varmistamaan purkutöiden turvallisuutta.

Haitta-ainetutkimuksilla selvität sisältävätkö purettavat tai korjattavat rakenteet asbestia tai muita haitallisia aineita ja puhdastilamittauksilla varmistat asbestipurkutöiden jälkeisen tilan puhtauden.
Olet siis keskeisessä asemassa varmistamassa että purku- ja saneeraustöiden haitta-ainepitoiset materiaalit ohjataan pois kierrätyksestä.

Purkupiha Asbestityöt Oy:n porukassa pääset osaksi rosoista työyhteisöä jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä. Olemme osa Purkupiha konsernia, jossa myös kokonaispurku- ja kierrätysratkaisut ovat rautaisten ammattilaisten hallussa.
Tiimimme ja tekemisemme ovat vahvassa kasvussa.

Tehtäviisi kuuluu sekä asbestipurkutöiden jälkeen tehtävien puhdastilamittausten suorittaminen, että ennen purkutyötä tehtävien haitta-ainekartoitusten tekeminen.  Lisäksi tehtäviisi kuuluu edellä mainittuihin tehtäviin liittyvien kirjallisten raporttien laatiminen. Tekijältä edellytetään täsmällistä ja jämptiä työotetta sekä ammatillista osaamista näytteiden ottamiseen ja niiden arviointiin. Kykyä toimia itsenäisesti ja omatoimisesti sekä korkeaa työmoraalia. AHA pätevyys on eduksi.

 

Perustietoja tästä työpaikasta

Työn aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työturvallisuus- ynnä muut lupa- ja pätevyyskortit koulutetaan tarvittaessa.

Vakipaikka.

Palkka neuvotellaan erikseen.

Työpiste sijaitsee Helsingissä.

 

Vaatimukset

Työ vaatii reissaamista toimialueellamme, pääsoin pk-seudulla, joten ajokortti on välttämätön.

Kirjallisten raporttien tekemiseen tarvitset perustason ATK käyttötaitoja.

Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

AHA pätevyys katsotaan eduksi.

 

Hakuaika päättyy 1.3.2020

Lisätietoja ja hakemukset:
Timo-Pekka Kauhala, toimialapäällikkö 050 516 3259
timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi

Tule työnjohtajaksi Purkupihalle!

Hei sinä, rakennusmestari tai -insinööri, sinua odotetaan meillä! Jos haluat mukaan rosoiseen työyhteisöön, jossa huumori lentää eikä turhia tärkeillä, tule meille vastaamaan purkuprojektien läpiviennistä. Meillä on ketterässä kulttuurissa, jämptille ja organisointikykyiselle tekijälle työnjohdon töitä tarjolla. Pidät purkutyömaita käynnissä eri puolilla Suomea, painottuen kuitenkin pääkaupunkiseudulle.

 

Tarkemmat toimenkuvat, vastuut ja tehtävät voidaan rakentaa sinun kokemuksesi pohjalta. Voit toimia työnjohtajana, vastaavana mestarina tai projektipäällikkönä. Tärkeintä on motivaatio, asenne ja valmius organisoida purkutyömaiden arkea ja tuottaa tarvittavat kirjalliset dokumentit.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön tuella.  Saat tueksesi työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ja ratkovat kanssasi työmaiden arjen haasteita. Purkupihalaiset ovat toimeen tarttuvia tekijöitä ja projektien hallinta sujuu haasteellisissakin tilanteissa.

Arvostamme jos sinulta löytyy tilannetajua, joustavuutta, ymmärrystä ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta sekä ahkeraa työotetta. Olisi hyvä, jos tarvittavat suunnitelmat ja muut kirjalliset työt ovat sinulle luontevia tuottaa. Soveltuva työkokemus raksa- tai purkualalta vähintään parin vuoden ajalta on hyväksi.

Tärkeää on hyvä organisointikyky, järjestelmällisyys ja luottamus, jotta voit ottaa kokonaisvastuuta purku-urakoiden työnjohdollisista tehtävistä. Meillä hallitaan samanaikaisesti useita projekteja, joten useat langanpäät pysyvät kokemustemme mukaan rakennusinsinöörin tai -mestarin käsissä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, jossa pääosin työmaasikin sijaitsevat.

Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat ammattimaisesti. Purkupiha on erikoistunut kokonaispurkuihin, jotka toteutetaan aina huomioiden kunkin työmaan erityispiirteet. Edistyksellinen materiaalinhallintamme varmistaa purkujätteen lähes 100%:n hyödyntämisen ja kaatopaikkajätettä syntyy purkukohteista keskimäärin vain alle 1%. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 80 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 35 Meur.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@purkupiha.fi. Viestin otsikoksi ”työnjohtaja”. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan. Lisätietoja saat Sauli Saariselta 044 324 0475 sauli.saarinen@purkupiha.fi. Jos Sauli ei juuri silloin pääse vastaamaan niin jätä tekstiviesti.

Tule asbestipurkajaksi Purkupihalle!

Jos asennetta löytyy, kunto on kohdillaan ja haluat mukaan purkualan rautaisimpaan joukkueeseen toimimaan purkutyömaiden erikoismiehenä, niin lue lisää…. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ASBESTIPURKAJIA pääkaupunkiseudulle. Tehtävät sisältävät asbestipurkua ja muuta rakennusten saneeraustyötä. Työt ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa toimit myös muualla Suomessa. Reissutöistä maksetaan päivärahat ja majoitus järjestetään. Meillä työt tehdään ja palkat maksetaan jämäkästi. Jos sulla on maskimittaus, lääkärintodistus ja asbestitutkintotodistus takataskussa ja haluat vakipaikan sekä mahdollisuuden edetä kokemuksen myötä myös talon muihin työtehtäviin niin hae meille. Me työnantajana tarjoamme sinulle työvaatteet ja tarvittavat työkalut sekä hyvän liikunta- ja kulttuuriedun.

 

Odotamme sinulta:

– hyvää työjälkeä ja asennetta!

– aiempaa kokemusta asbestipurkutyöstä

– asbestipurkutyölupia

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– luotettavuutta

– valmiutta fyysiseen työhön

– kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn

 

Oletko etsimämme asbestipurkaja? Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@purkupiha.fi . Laita viestin otsikoksi ”Asbestipurkaja”. Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen perusteella osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Timo-Pekka Kauhala, Purkupiha Asbestityöt Oy, Puh: 050 516 3259 timo-pekka.kauhala@purkupiha.fi.

Jos Timppa ei pääse juuri silloin vastaamaan, niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

 

Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat sekä niihin liittyvät asbestipurkutyöt ammattimaisesti, myös saneerauskohteissa. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 80 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 35 Meur. Toimintamme on vahvassa kasvussa.

Tule purkukoneen kuljettajaksi Purkupihalle!

Kokenut ja ammattitaitoinen PURKUKONEEN KULJETTAJA on tervetullut massiivipurkuyksikköömme monipuolisiin purkutöihin. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja halu saada kohde valmiiksi aikataulun mukaisesti, niin kuulut meidän joukkueeseemme. Reissaat eri puolilla Suomea purkutyömaiden mukaan, joten asuinpaikallasi ei ole väliä. Reissutöistä maksetaan päivärahat ja majoitus järjestetään.

Työturvallisuuskortti, hyvä fyysinen kunto sekä työhön sitoutuneisuus ovat perusedellytyksiä vaativissa työkohteissamme työskennellessä. Olet merkittävässä roolissa ammattitaitoisessa purkutiimissämme, sillä konetöiden onnistuminen varmistaa koko työmaan tehokkuuden, joten sinulta odotetaan timanttisen ammattitaidon lisäksi myös luotettavuutta. Tarjoamme kokopäivätyötä, modernin kaluston, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden toimia työmaan nokkamiehenä.

 

Työnantajana olemme nuorekas ja dynaaminen. Meillä on rosoinen ja tiivis työyhteisö – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@purkupiha.fi . Laita viestin otsikoksi ”Purkukoneen kuljettaja”.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Sauli Saariselta 044 324 0475 sauli.saarinen@purkupiha.fi. Jos Sauli ei juuri silloin pääse vastaamaan niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat ammattimaisesti. Purkupiha on erikoistunut kokonaispurkuihin, jotka toteutetaan aina huomioiden kunkin työmaan erityispiirteet. Edistyksellinen materiaalinhallintamme varmistaa purkujätteen lähes 100%:n hyödyntämisen ja kaatopaikkajätettä syntyy purkukohteista keskimäärin vain alle 1%. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 80 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 35 Meur.

 

Tule huoltomekaanikoksi Purkupihalle!

Etsimme raskaan kaluston HUOLTOMEKAANIKKOA. Tehtäviisi kuuluu työmailla tehtävät purkukaluston korjaus- ja huoltotyöt sekä Lahden kierrätysaseman laitteiston kunnossapito- ja huoltotyöt. Mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, olet luonteeltasi järjestelmällinen ja olet valmis tai tuleva ammattilainen, paikka saattaa olla juuri sinulle. Etsimme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Purkutyökohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomen alueella.

Työnantajana olemme nuorekas ja dynaaminen. Innostava työyhteisömme on tiivis – olemme nyt ja jatkossakin työpaikka, jossa halutaan pysyä. Purkupiha on yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä.

Toimipaikkasi on pääosin Lahdessa, lisäksi huoltotehtäviä tehdään purkutyömailla muualla Etelä-Suomessa.

Käytössäsi on yrityksen huoltoauto ja asianmukainen kalusto, joiden hankintoihin pääset vaikuttamaan.

 

Tarkemmat toimenkuvat, vastuut ja tehtävät voidaan rakentaa sinun kokemuksesi pohjalta.

Me työnantajana tarjoamme sinulle työvaatteet ja tarvittavat työkalut sekä hyvän liikunta- ja kulttuuriedun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen rekry@purkupiha.fi . Laita viestin otsikoksi ”Huoltomekaanikko”. Lisätietoja paikasta voit kysyä Sauli Saariselta 044 324 0475 sauli.saarinen@purkupiha.fi. Jos Sauli ei juuri silloin pääse vastaamaan niin jätä tekstiviesti. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

 

Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat ammattimaisesti ja kierrätämme työmaiden jätteet pääosin kolmella kierrätysasemallamme. Purkupiha on erikoistunut kierrätykseen ja kokonaispurkuihin, jotka toteutetaan aina huomioiden kunkin työmaan erityispiirteet. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 80 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 35 Meur.

 

Jätä tarjouspyyntö