Sertifioitua purkua ja kierrätystä ympäristöstä huolehtien - Purkupiha Group

Sertifioitua purku- ja kierrätysosaamista ympäristöstä huolehtien! Purku- ja kierrätysyhtiönä seisomme ekologisen ajattelun etulinjassa – pyrimme purkamaan ehjänä kaiken mahdollisesti uusiokäyttöön soveltuvan materiaalin. Meillä on myös Rakentamisen laatu Ry:n myöntämä RALA-pätevyys, joka käsittää vaativat, tavanomaiset ja vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt.

Laadukas purku-urakointi ja kierrätys ovat ydinosaamistamme. Kun nämä asiat yhdistetään oikein, on lopputuloksena puhtaampi ympäristö.

Laadukkaan ja ympäristöystävällisen toimintamme takeeksi Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt meille virallisesti ISO 9001:2015 laatu-, ISO 14001:2015 ympäristö- ja ISO 45001:2018 työterveys- ja turvallisuussertifikaatit. Purkupiha Oy:llä on myös Rakentamisen laatu Ry:n myöntämä RALA-pätevyys, joka käsittää vaativat, tavanomaiset ja vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt.

Toimintamme tavoitteena on entistä puhtaampi tulevaisuus. Kehittämämme Demorock®-murskeen myötä olemme aktiivisesti mukana lisäämässä betoni- ja tiilijätteen hyötykäyttöä maanrakentamisessa. Kierrätämme vuosittain 150 000 tonnia betonia, josta tehdään Demorock®-mursketta tie-, katu-, kenttä- sekä pohjarakenteissa käytettäväksi. MARA-asetuksen myötä pelkkä ilmoitus ELY-keskukselle Demorock®-betonimurskeen käytöstä maanrakentamisessa riittää, kunhan käyttökohteelle asetetut vaatimukset täyttyvät.

Kierrätysyhtiönä seisomme ekologisen ajattelun etulinjassa – pyrimme purkamaan ehjänä kaiken mahdollisesti uusiokäyttöön soveltuvan purkumateriaalin. Uusiokäyttökelpoista tavaraa, laitteita ja rakennusmateriaaleja myymme purkutori.fi palvelumme kautta.

Kierrätä kanssamme – pienennetään yhdessä ihmisen ekologista jalanjälkeä askel askeleelta.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö