Linjasaneeraus eli putkiremontti - 15 vuoden kokemuksella - Purkupiha

Purkupiha Asbestityöt Oy

Suoritamme linjasaneerausten purkutyöt räätälöidysti, 20 vuoden kokemuksella. Meiltä saat myös jälkivahinkosaneerausta tarpeiden mukaan.

 

Kiinteistön linjasaneeraus tarkoittaa vanhojen viemärilinjojen sekä kiinteistön käyttö- ja lämmitysvesiputkien vaihtamista uusiin. Lisäksi linjasaneerauksen yhteydessä voidaan uusia märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet. Kun putkien kuilurakenteet avataan, voidaan samassa yhteydessä uusia myös talon sähkö- ja tietoliikennejohdotukset tai ilmanvaihto. Näissä urakoissa esiintyy lähes poikkeuksetta haitta-aineita, tyypillisesti asbestia. Purkupiha Asbestityöt Oy hoitaa haitta-aineisiin erikoistuneena urakoitsijana linjasaneerauskohteiden asbestipurkutyöt ammattitaidolla. Hoidamme linjasaneerauksiin liittyen mm. asbestipurkutyöt, normaalit purkutyöt, suojaukset, mittaukset sekä timanttiporaukset.

Asbestia löytyy linjasaneerauskohteissa tyypillisesti mm. putki- ja vedenerityksissä sekä tasoitteissa, laasteissa, maaleissa kiinnitys- ja saumalaasteissa ja liimoissa. Rakennukset ovat aina saneerauskohteina yksilöllisiä. Kunkin kohteen asbestisijainnit, -määrät ja -pitoisuudet tulevat esille asbestikartoituksessa, joka tehdään jo suunnitteluvaiheessa, ennen linjasaneerausurakan aloittamista.

Asbestikartoitusraportissa koottaan yhteen tutkimustulokset, jotka otetaan huomioon hanke- ja rakennussuunnitelmissa. Raportissa esitellään myös suositellut menetelmät asbestin poistoon. Jos asbestia löytyy, sen laatu, määrä ja paikka pitää kirjata tarkasti turvallisuussuunnitelmaan ja linjasaneerauksen purkutyöt tehdään eristetyssä, alipaineistetussa tilassa. Lopuksi on vielä mitattava, että vaarallista asbestipölyä ei jää huoneilmaan. Tämäkin näyte lähetetään laboratorioon.

Tällä menettelyllä turvataan remonttipurkajien lisäksi asukkaita asbestipölyltä. Esimerkiksi putkieristeenä asbesti ei aiheuta vaaraa, mutta purkutöissä syntyvä asbestipöly on erittäin haitallista. Ilmassa leijuvaa hienojakoista asbestipölyä on mahdotonta havaita paljain silmin eikä pöly ärsytä. 

Asianmukaisesti tehdyllä linjasaneerauksen asbestipurkutyöllä estetään syntyvän vaarallisen pölyn leviäminen ja täten estetään henkilöiden altistuminen.

 

Tutustu rakennusyhtiö PEAB:n asiakaskokemukseen Purkupiha Asbestityöt Oy:n työstä linjasaneerauskohteessa (ent. Dammega).

Kysy lisää:

Rami Merivirta
Työpäällikkö, linjasaneeraukset
Harri Pitkänen
Projektipäällikkö
Janne Leinonen
Timo-Pekka Kauhala
Lari Viinikkala
Toimitusjohtaja / Pori
Teemu Tuominen
Työnjohtaja / Pori

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Jätä tarjouspyyntö