Purkupiha JT Asbesti Oy (ent. JT Asbesti Oy) palvelee rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa, taloyhtiöitä ja yksityisiä kiinteistönomistajia yli 20 vuoden kokemuksella. Toimipisteet löytyvät Jyväskylästä ja Oulun läheisyydestä Kempeleestä.

Purkupiha JT Asbesti Oy on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. Palveluvalikoimiimme kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, asbesti- ja muut purkutyöt, timanttityöt sekä lattioiden hionnat ja -kiillotukset.

JT Asbesti on toiminut aluehallinnon valtuuttamana asbestipurkuyrityksenä jo vuodesta 1997 asti. Toteutamme lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sekä yksittäiset näytteiden otot. Kaikki työntekijämme ovat asbestipurkutyön koulutuksen läpikäyneitä ammattilaisia ja saaneet huolellisen perehdytyksen myös kentällä. Omaamme vankan kokemuksen asbestipurkuun ja ammattitaitoomme voi luottaa.

Asbestipurkutöiden lisäksi suoritamme myös tavanomaiset purkutyöt. Purkutyöt toteutetaan aina ammattilaisten voimin, nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla. Ammattimiehiemme apuna ovat käsityökalujen lisäksi pienkaivurit ja kuormaajat sekä Brokk-purkurobotit. Toteutamme myös järeää kalustoa vaativat timanttityöt. Moderni timanttityökalusto ja asiantuntevat tekijät takaavat kokonaisvaltaisen palvelun erikokoisissa uudis- ja saneerauskohteissa. Meiltä saat myös lattioiden hionnat ja -kiillotukset nykyaikaisilla työkaluilla.

Suurin vahvuutemme on ammattitaitoinen ja lojaali henkilökunta. Toisin kuin alalla yleensä, meillä työsuhteet ovat pitkiä. Koulutamme ja perehdytämme ammattilaisemme huolellisesti itse, ja työntekijämme ovat osaamisestaan ansaitusti ylpeitä.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Request a quote