Toimintamme vastuullisuus punnittiin toukokuisessa tulipalotapahtumassa Lahdessa - Purkupiha

Viime vuoden toukokuussa tuli riehui Lahden Jokimaan kierrätysasemallamme tuhoten tuotantolaiteistomme sekä hallimme lähes kokonaan. Ripeällä toiminnalla teollisuushallipalon sammutustöissä estettiin ympäristövahinkojen synty. Viranomaiset sekä Lahden kaupungilla että Pelastuslaitoksella olivat erittäin  tyytyväisiä palon jälkeiseen nopeaan toimintaamme, jolla estettiin likaisten sammutusvesien pääsy vesistöön ja näin vesistövahinkoja ei päässyt syntymään ja ympäristövahingoiltakin vältyttiin.  Päijät-Hämeen pelastuslaitos myönsi jopa kunniakirjan yhteistyökumppanillemme ja naapurillemme Maansiirto Morrin toimitusjohtaja Mika Morrille hänen toiminnastaan tulipalon sammutustöiden yhteydessä. Morri auttoi yrityksensä kalustolla kaivamaan paloalueen viereen altaita, joihin sammutusvedet ohjattiin. Saimme kiitosta myös Lahden kaupungin vesiensuojelupäällikkö Ismo Malin:ilta, joka kertoi ettei ympäristössä ole havaittu muutoksia kierrätysaseman palon jälkeen, eikä eliöstö ole reagoinut. Malinin mukaan tämä oli ainutlaatuisen hyvin hoidettu tapaus Suomenkin mittakaavassa.

Nyt rakennamme Lahdessa entistä turvallisempaa tuotantolaitosta pelastuslaitoksen vinkkien avulla. Uuden hallin rakennustyöt ovat jo pitkällä ja odotamme vastaanottotoiminnan käynnistymistä. Uusitulla kierrätysasemalla tulemme edelleen jalostamaan energia-, puu-, rakennus-, pahvi- ja purkujätettä kierrätyspolttoaineeksi. Väliaikana kuormien vastaanotto on järjestetty yhteistyökummpaneidemme avulla, joten asiakkaillemme ei ole tullut pitkää katkosta kuormien vastaanottopalvelussa. Salpakierto ja Kuusakoski tarjosivat vastaanotto- ja käsittelykapasiteettiaan meille oman tuotantomme seisokin ajaksi, joten olemme päässeet palvelemaan asiakkaitamme lähes entiseen tapaan. Nyt odotamme innolla porttien avautumista omalla, uudistetulla Jokimaan kierrätysasemalla. Tiedotamme tästä lähempänä kun tarkemmat aikataulut ovat selvillä.

Lue lisää toukokuisesta tapahtumasta Talouselämän liitteenä olleesta Osaajat kampanjan artikkelista 

 

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö