Haitta-ainepurkua erikoisosaamisella ja hyvällä asenteella - Purkupiha

Ympäristöasiat ovat vuosi vuodelta nousseet yhä merkittävämpään rooliin myös vanhojen kiinteistöjen purkujen osalta. Tampereella on hoidettu Messukylän kolmen ison koulurakennuksen purkuprojektia, joka on hyvä esimerkki pitkäjänteisestä purkusuunnittelusta ja tarkasta toteutuksesta, joka tehdään museohistoriallista rakennusta kunnioittaen.

Rakennukset puretaan sisäilmaongelmien vuoksi.  Kaikki sisäpinnat puretaan hirsirakenteelle, jotka puhdistetaan täysin kuivajääpuhallusmenetelmällä ennen kuin seinät pinnoitetaan uudestaan, vanhaa kunnioittaen. Tässä erikoisosaaminen ja kova ammattitaito pääsevät kunniaan. Hyvin tehty purkutyö varmistaa, että korjausrakentaminen onnistuu.

Kun asiakaspalautteessa lukee: ”Olemme säästäneet Purkupihan avulla aikaa sekä rahaa ja sovitut asiat hoituvat jämäkästi positiivisella asenteella”, voi purkutiimi olla mielissään. Silti toimintaa voi aina kehittää himpun verran paremmaksi, sillä erikoispurkukohteet ovat kaikkein haastavimpia.

Lue artikkeli erikoispurkutöistämme 

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö