Asbestipurkutyöt - puhdasta ja turvallista - Purkupiha

Purkupiha konserniin kuuluu kolme asbestiurakointiin erikoistunutta yritystä, jotka hoitavat jokaisen asbestipurkutyön vaiheen asiantuntemuksella: asbestikartoituksen, asbestipurkutyön sekä jälkimittauksen raportteineen.

Purkupihan haitta-ainepurkutöihin keskittyneet yritykset muodostavat yhdessä Suomen suurimman ja nopeimmin kasvavan erikoispurkutöihin keskittyneen yritysryppään. Yhtiöt tekevät eri kokoisia projekteja kattavasti ympäri Suomen yli 20 vuoden kokemuksella. Yhtiöt ovat Aluehallintoviraston valtuuttamia asbestipurkutyön suorittajia ja kuuluvat asbestipurkutyöluparekisteriin sekä Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liitto SAP ry:een.

Purkupihan asbestipurkutöistä on julkaistu artikkeli Helsingin Sanomien yhteydessä ilmestyvän Tulevaisuuden Asuminen & Rakentaminen -julkaisun verkkoversiossa. Artikkeli löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Nopea ja joustava palvelu 

Purkupihan vahvuuksia ovat vahva valtakunnallinen verkosto sekä paikallinen osaaminen. Asbestipurkuihin erikoistuneet alueyksikkömme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Turussa, Porissa, Raumalla ja Tampereella. 

”Meille tärkeintä on palvella asiakasta nopeasti ja joustavasti, oli kyseessä sitten pieni yksityisen tilaama työsuorite tai suurempi ja monimutkaisempi teollisuushanke”, kertoo Purkupihan asbestitpurkutöiden toimialapäällikkö Timo-Pekka Kauhala. 

Suurin osa haitta-ainepurkutöistämme liittyy yhä useammin isompiin kokonaisuuksiin: remontin tarpeisiin, peruskorjaustarpeisiin tai kokonaisen kiinteistön purkuun. 

Purkupihan asiakkaita ovat pääsääntöisesti yksityishenkilöt, taloyhtiöt ja isännöitsijät, huoltoyhtiöt, putkiliikkeet, rakennusliikkeet sekä kiinteistön omistajat. 

Ammattilaisen tekemä kartoitus takaa onnistuneen purkutyön 

Purkupihan haitta-aineisiin erikoistuneet yritykset tekee asbestipurkutöitä niin yksittäisiin asuinhuoneistoihin kuin koko taloyhtiöönkin. Linjasaneeraushankkeissa asbestipurkutyöt alkavat pääosin aina pohjajohtojen asbestipurkutöistä, ja sen jälkeen siirrytään asuntojen asbestipurkutöihin. Suurimmat purkutyön haasteet liittyvät Kauhalan mukaan usein huonoon ja ammattitaidottomasti tehtyyn asbestikartoitukseen ja tiukkoihin aikatauluihin. 

”Jos kartoitusta ei ole tehty asianmukaisesti ja asbestia löytyy remontin aikana, työt keskeytetään välittömästi. Sen jälkeen arvioidaan asbestipölyn levinneisyys kohteessa. Tämä lisää kustannuksia ja viivästyttää projektin valmistumista.” 

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä? 

Kun taloyhtiössä on suunnitelmissa esimerkiksi linjasaneeraus tai asukas suunnittelee huoneistokohtaista remonttia, yhteyttä voi ottaa esimerkiksi Purkupihan verkkosivuilta löytyvällä tarjouspyyntölomakkeella. 

”Asiakkaan kanssa joko sovitaan käynti kohteeseen tai käydään läpi valmis asbestikartoitus, minkä perusteella asiakas saa meiltä kiinteän hinnan tai kustannusarvion asbestipurkutöistä”, Kauhala sanoo. 

Työn laatua valvotaan 

Purkupihan kaikilla asbestipurku-urakointiin keskittyneillä yrityksillä on käytössä oma ulkopuolisen tahon toimesta sertifioidut laatujärjestelmät, ja näytteiden analysointiin käytetään vain akkreditoituja laboratorioita. 

”Asbesti- ja haitta-ainekartoituksen tekijämme ovat sertifioituja ja/tai suorittaneet asbesti- ja haitta-aineasiantuntijakoulutuksen. Sertifioidun ammattilaisen työtä seurataan ja valvotaan säännöllisesti, joten työn laatu on varmennettua”, Kauhala lupaa.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö