Nyt uudelleenkäytettävä 11 000 neliömetrin rakennus alle puoleen hintaan - Purkupiha

Olemme kesän ja syksyn aikana purkaneet Espoonlahteen viisi vuotta sitten rakennetun kauppakeskus Pikkulaivan. Nyt rakennus odottaa uutta käyttökohdetta. Rakennuksen pinta-ala on noin 11 000 neliömetriä ja purettu kauppakeskus on mahdollista hyödyntää monin eri tavoin.

Uudelleenkäytettävän rakennuksen hinta on reilusti alle puolet alku­peräishinnasta. Aiemmin kauppakeskuksena palvellut rakennus sopii monenlaiseen käyttöön. Sen jänneväli on ­suuri, yli 20 metriä. Rakenteissa on käytetty liima­puu­palkkeja, julki­sivussa Paroc-seinä­elementtejä ja ikkunalasit ovat murronkestäviä. Rakenteensa ja materiaaliensa puolesta rakennus sopii erinomaisen hyvin esimerkiksi kaupaksi, toimisto­kokonaisuudeksi, teollisuushalliksi tai vaikka maneesiksi. “Tällaista on harvoin tarjolla, materiaalit ja tekniikka on uutta vastaavaa. Esisijaisena tavoitteenamme on löytää rakennukselle yksi tai kaksi ostajaa”, toteaa Purkupihan toimitusjohtaja, Kari Kärkkäinen. Rakennus on mahdollista myös viipaloida pienempiin kokonaisuuksiin ja sen voi hyödyntää 11 x 1 000 neliömetrin osina.  “Pikku­laiva­ on alun perinkin rakennettu uudelleen­käyttöä varten”,  kertoo Kärkkäinen. Vastuullisesti ­toteutettu rakennus voidaan siirtää jopa ­yhtenä kokonaisuutena uudelle omistajalle. Käytetty rakennus­tekniikka mahdollisti sen, että purkaminen onnistui ehjänä.

Rakennuksen kuljetukset ja ­uudelleen kasaamiset ­hoituvat ­tarvittaessa avaimet käteen ­-periaatteella

Vastaamme kierrätettävän rakennuksen kuljetuksista ja siirroista. Kokenut yhteistyökumppanimme, rakennusliike Tekson on käytettävissä kaikissa rakennuksen uudelleen pystyttämiseen liittyvissä töissä, asiakkaan valinnan mukaan joko osittain tai kokonaan avaimet käteen ­-periaatteella. Vaihtoehtoisesti voimme myös myydä Pikkulaivan rakennus­materiaalit ilman asennusta, mikäli ostajalla on rakentaja jo hankkeeseen tiedossa. Oma pystytysporukkamme voi tarvittaessa avustaa ostajan rakentajaa kuoren pystytyksessä, jos tarpeen.

Meillä on myytävänä myös puistomuuntaja sekä 2 kappaletta LVIS tekniikkakontteja, joista on tullut tekniikka koko ostoskeskukseen.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö