Purkupihan Viikin naapurustossa tapahtuu - Purkupiha

Uutisen oikaisu

Vantaan Sanomissa on julkaistu uutinen, joissa kerrotaan laittomasta autopurkamosta Viikissä. Alun perin jutussa oli virheellisesti mainittu, että toiminta olisi tapahtunut osoitteessa Säynäslahdentie 6, Helsinki. Kyseisessä osoitteessa on Purkupiha Asbestityöt Oy:n toimisto- ja hallitilat. Purkupiha ei liity jutun tapahtumiin mitenkään, eikä sen toimiston tai hallin tiloissa ole ollut mitään purkuautoihin liittyvää toimintaa. Uutisessa mainittu laiton autopurkamo on toiminut jossain alueen lähistöllä. Purkupiha teki jutusta oikaisuvaatimuksen ja lehti teki korjauksen artikkeliin.

Linkki juttuun: https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/6276952 

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö