Teräs rakennusmateriaalina - Purkupiha

Purkupiha on mukana yhtenä ADVANCE hankkeen toteutukseen osallistujista. Tämän hankkeen päämäärinä ovat kiertotalouden tavoitteiden edistäminen sekä kasvihuonepäästöjen vähentäminen. Terästeollisuuden kasvihuonepäästöt ovat suuri yksittäinen ympäristöjalanjäljen lähde, joten tällä sektorilla päästöjen vähentäminen on tullut välttämättömäksi viime vuosina. Tässä hankkeessa lähdetään vastaamaan näihin haasteisiin seuraavin keinoin: olemassa olevien teräsrakennusten purkamisella ja uudelleenkäytöllä, sekä uusien rakennusten suunnittelussa, rakentamisessa ja dokumentoinnissa huomioiminen tulevan uudelleenkäytön helpottamiseksi.

Hankkeen toteutukseen osallistuu 12 organisaatiota (2 tutkimuslaitosta, 5 toimialajärjestöä, purku-urakoitsija ja 4 yliopistoa).

 

Täältä voit lukea enemmän hankkeesta

ADVANCE EU-projekti

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö