Suoritamme vaativat asbesti- ja haitta-aineiden purkutyöt yli 15 vuoden kokemuksella.

Ennen varsinaista purkutyötä tulee kohteessa suorittaa asbestikartoitus, jonka pohjalta tehdään purkusuunnitelma sekä turvallisuussuunnitelma työsuojeluviranomaiselle. Purkutyö toteutetaan joko osastointi-, pussipurku- tai kohdepoistomenetelmällä, näin muiden työymäristössä työskentelevien henkilöiden sekä työympäristön altistuminen asbestipölylle estetään.

Purettu asbestijäte pakataan ja kuljetetaan asianmukaisesti ja turvallisesti jätteenkäsittelylaitokselle. Asbestipurkutyön jälkeen tilassa suoritetaan lakisääteinen ilmamittaus, jolla varmistetaan tilan huolellinen puhdistus asbestista ja asbestipitoisista materiaaleista.

Haitta-ainetyöt suorittaa Purkupiha Groupin tytäryhtiö Dammega Oy. Asbestipurkutyön lisäksi teemme myös  muut haitta-ainepurut kuten home-, kreosootti- ja raskametallipitoisten materiaalien purkutyöt.

Asbestipurku

Asbesti on Suomessa 1920-1990-luvulla yleisesti käytetty rakennusmateriaali. Suurimmassa osassa ennen vuotta 1990 rakennetuissa rakennuksissa on käytetty asbestipitoisia materiaaleja. Vuoden 1988 jälkeen Suomessa ei enää ole valmistettu asbestipitoisia materiaaleja, mutta varsinainen myyntiä ja käyttöönottoa koskeva kielto astui voimaan vasta 1994. Käytännössä jokainen rakennus mainitulta aikakaudelta sisältää asbestia jossain muodossa. Yleisimpiä asbestin käyttökohteita olivat putkien eristeet, lattia- ja kattomateriaalit sekä rakennustarvikkeet, kuten tasoitteet, liimat ja maalit.

 

Jätä tarjouspyyntö

Kysy lisää:

Ossi Härkönen
Haitta-ainepurkutöistä vastaava johtaja
Timo-Pekka Kauhala
Harri Pitkänen
Projektipäällikkö
Jouni Nieminen

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!