Purkuyksikön laskutusohje - Purkupiha

Arvoisa yhteistyökumppani

Vastaanotamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina

Sähköinen laskutus

Verkkolaskuosoite: 003718688106
Operaattoritunnus: 003721291126 (MAVENTA)

Mikäli käytätte pankkia välittäjänä, tulee operaattoritunnuksen olla yllämainitun sijasta: DABAFIHH.

Paperilaskut

Purkupiha Oy
18688106
PL 100
80020 Kollektor Scan

Huom! Koko osoite numerosarjoineen tulee olla LASKULLA, pelkästään kirjekuoreen kirjoitettuna se ei riitä. Jos osoitekentässä LASKULLA ei ole yllämainittua sarjanumeroa, laskua ei käsitellä, vaan se palautetaan postitse lähettäjälle.

Huomaathan, että osoitteeseen voi lähettää pelkästään laskuja, ei muita asiakirjoja. Muut asiakirjat toimitetaan jatkossakin ohjeen alatunnisteessa olevaan postiosoitteeseemme.

Sähköpostilaskut

Sähköpostitse lähetettävien laskujen sähköpostiosoite on

mailto:18688106@scan.netvisor.fi

PDF-muodossa laskun liitteenä, yksi lasku per liitetiedosto. Numerosarja (18688106) tulee näkyä myös sähköpostitse lähetetyissä laskuissa.

Maksuehdot

Purkupiha -konsernille lähetettävien laskujen maksuehdon tulee olla vähintään 30pv netto.

Jos lasku on lähetetty virheellisesti, katsomme maksuajan alkavan siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet sähköisen laskun.

Laskuilla tulee näkyä selkeästi viitteenä työn tilaajan nimi sekä työmaita koskevissa laskuissa työnumero ja osoite. Konekorjauksia koskevissa laskuissa tulee näkyä konenumero. Kuljetuslaskuissa tulee lisäksi olla lähtöpaikka-määräpaikka.

Huomioittehan, että Purkupiha Oy kuuluu rakennusalan käänteisen ALV8c§-piiriin, jonka mukaan työmaiden työt työmaalla kuuluu laskuttaa sen mukaisesti.

Jätä tarjouspyyntö