Dammega ja Purkupiha yhdistyivät - Purkupiha

Lehdistötiedote 9.1.2018

Purkupiha ja Dammega Oy yhdistyvät täyden palvelun kokonaisuudeksi purku- ja kierrätystoimialalla

Sentican hallinnoima rahasto tulee Purkupihan ja Dammegan kumppaniksi ja enemmistöomistajaksi vahvistamaan yhtiöiden kasvua. Molempien yhtiöiden henkilöomistajat jatkavat uuden konsernin merkittävinä omistajina ja sen operatiivisessa johdossa.

Purkupiha on rakennusten ja teollisuuslaitosten kokonaispurku-urakoihin erikoistunut yhtiö. Purkamisen ohella kierrätys ja rakennusmateriaalien tehokas uusiokäyttö ovat yhtiön ydinosaamista. Dammega on asbestitöihin sekä muiden haitta-aineiden purkamiseen erikoistunut yhtiö. Lisäksi yhtiö suorittaa vaativia saneerauspurkutöitä. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä yli 20 miljoonaa euroa.

”Purkupihan ja Dammegan yhdistyminen synnyttää kotimaiselle purku- ja kierrätystoimialalle vahvan toimijan, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Tavoitteemme on yhdessä toimivan johdon kanssa rakentaa purkutoimialalle johtava yhtiö, jonka toiminta perustuu juuri korkeaan laatuun sekä rakennusjätteiden kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön”, toteaa Sentican sijoitusjohtaja Timo Sarkki.

”Purkupihalla ja Dammegalla on yhdessä ja Sentican tukemana entistä paremmat edellytykset jatkaa vahvaa ja kannattavaa kasvua”, sanoo Purkupihan toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen, joka toimii jatkossa uuden konsernin toimitusjohtajana. ”Aiomme kasvaa sekä orgaanisesti että myös yritysostoin”, hän jatkaa.

Myös Dammegan toimitusjohtaja Ari Hoppania on tyytyväinen järjestelyyn. ”Purkupiha on meille erinomainen kumppani, koska yhtiö jakaa tärkeän kilpailuvalttimme, joka on nyt ja jatkossakin tinkimätön laatu”, hän kertoo.

Lisätietoja:

Sijoitusjohtaja Timo Sarkki, Sentica
P. 040 744 6252
timo.sarkki@sentica.fi

Toimitusjohtaja Kari Kärkkäinen, Purkupiha Group
P. 040 551 0391
kari@purkupiha.fi

Purkupiha Oy on suomalainen vuonna 2003 perustettu teollisuuslaitosten ja rakennusten purkutöihin erikoistunut yhtiö, jonka suurimpia asiakkaita ovat rakennusalan johtavat yhtiöt. www.purkupiha.fi

Dammega Oy on suomalainen vuonna 2008 perustettu asbestin ja muiden haitta-aineiden purkutöihin erikoistunut yhtiö, joka suorittaa myös vaativia saneerauspurkutöitä. Dammega

Sentica Partners Oy on riippumaton kotimainen pääomasijoittaja, joka keskittyy keskisuurten ja pienten kotimaisten yritysten omistamiseen sekä aktiiviseen kehittämiseen. Sentica hallinnoi yhteensä noin 480 miljoonan euron pääomia, ja sijoittajina ovat pääasiallisesti suomalaiset institutionaaliset sijoittajat sekä eturivin eurooppalaiset rahastojen rahastot. www.sentica.fi

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö