Otayhteyttä

Kari Kärkkäinen
P. 040 551 0391
Kari@purkupiha.fi

Jussi Thomander
p. 050 372 3392
Jussi@purkupiha.fi

Katso yhteystietomme
Monipuolinen kalusto
Katso referenssejä

PURKUPIHA OY

Kaikki purkutyöt kaikkialla Suomessa

Rakennusten ja teollisuuslaitosten purku eli ns. massiivipurku on vain osa siitä, mitä teemme. Kaikenkokoisten massiivipurkutöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat kaikki teollisuuden purkutyöt, Brokk-työt ja saneerauspurku. Asiantuntemuksella suoritetaan myös asbestipurku sekä muut lajittelevana purkuna suoritettavat purkutyöt. Osaava työnjohto, pätevä henkilöstö sekä moderni ja monipuolinen purkukalusto mahdollistavat vaikeatkin purku-urakat. Purkupihan suorittamista töistä syntyvä purkujäte ja metalliromu käsitellään aina asianmukaisesti ja toimitetaan kierrätykseen.

Purkupiha on purkutöistä tulevalla liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ja johtava yksityisomisteinen ja yrittäjävetoinen rakennusten purkaja.

Liikevaihto 13,5 milj. euroa

Toimintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2008 laatusertifikaatilla, ISO 14001:2004 ympäristösertifikaatilla ja OHSAS 18001:2007 työterveys- ja turvallisuussertifikaatilla. Sertifioitu toiminta koskee sekä purku- että kierrätysyksikköämme käsittäen alla luetellut toiminnot. Purkuyksikkö: Rakennusten ja teollisuuslaitosten kokonaispurkutyöt sekä kaikki teollisuusympäristössä tapahtuva koneiden, laitteiden ja laitteistojen purkaminen. Metalli-, betoni- ja tiilirakenteiden purku. Metalliromun ja muun purkujätteen asianmukainen käsittely ja kierrätys. Kierrätysyksikkö: Metalliromun vastaanotto, käsittely ja myynti sekä energia-, puu-, rakennus- ja purkujätteen vastaanotto, jalostus ja myynti kierrätyspolttoaineeksi voimalaitoksille. Demorock® -betonimurskeen tuottaminen, laadunvalvonta ja myynti purkutyömailla ja kierrätyslaitoksella. Rakentamisen Laatu Ry on myöntänyt Purkupihalle RALA-pätevyyden, joka sisältää vaativat purkutyöt, tavanomaiset purkutyöt ja vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt. Kuulumme jäsenenä myös Suomen tilaajavastuu Oy:n hyväksymään ja valvomaan Luotettava Kumppani -rekisteriin.

Tutustu laatu- ja ympäristöpolitiikkaamme