Purkupiha, Dammega ja SK-Purku ovat yhdessä Purkupiha Group Oy

Purkupiha Groupissa yhdistyvät pienen yrityksen ketteryys ja parempi palvelu sekä suuren yrityksen luotettavuus ja toimitusvarmuus – kaikki purkutöihin ja kierrätykseen liittyvät palvelut saa nyt saman katon alta.

Purku- ja kierrätystoimintaa harjoittava Purkupiha ja haitta-ainepurkuihin erikoistunut Purkupiha Asbestityöt (ent. Dammega) yhdistyivät joulukuussa 2017. Keväällä 2018 konserniin liitettiin SK-Purku liiketoimintakaupalla. Purku- ja kierrätysalalle syntyi uusi pikkujättiläinen, Purkupiha Group.

Purkupiha Groupissa yhdistyvät pienen yrityksen ketteryys ja parempi palvelu sekä suuren yrityksen luotettavuus ja toimitusvarmuus. Uskomme asiakkaiden arvostavan tätä kombinaatiota. Purkupihan, Dammegan ja SK-Purun yhdistyminen synnyttää kotimaiselle purku- ja kierrätystoimialalle vahvan toimijan, jonka toiminta perustuu korkeaan laatuun ja luotettavuuteen sekä rakennusjätteiden kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön.

Purkupiha Group -konsernin pro forma -liikevaihto on kuluvalla tilikaudella yli 30 miljoonaa euroa. 2/3 liikevaihdosta tulee massiivipuruista, neljännes haitta-aine- ja erikoispuruista ja loput kierrätyksestä. Kaikki purkutöihin ja kierrätykseen liittyvät palvelut saa nyt saman katon alta. Massiivipurku-, kierrätys- sekä haitta-aine ja erikoispurkuyksiköt toimivat itsenäisesti ja niissä on paljon keskinäistä synergiaa.

Purkupiha Group Oy on Purkupihan ja Purkupiha Asbestityöt Oy:n emoyhtiö. SK-purku yhdistyy liiketoimintakaupassa operatiiviseen tytäryhtiöön eli Purkupihaan.

    Jätä tarjouspyyntö

    Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme, tarjouksen purku-urakallesi vai heräsikö jotain muuta kysyttävää? Jätä meille yhteystietosi ja viesti, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

    Jätä tarjouspyyntö